Säljare

Säljare

Säljare
Östergötland

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. 

Om tjänsten
Vi söker nu en relationsskapande säljare med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med både nya och befintliga kunder. Din huvuduppgift som säljare är att presentera och marknadsföra Anticimex skadeförebyggande tjänster - skadedjurskontroll, matsäkerhet och brandskydd till företag. Du ansvarar för att självständigt driva säljprocessen och till din hjälp har du ett av Sveriges starkaste varumärken, en bred produkt- och tjänsteportfölj och engagerade kollegor. 

Distriktet innefattar hela Östergötlands Län. Du kommer att ingå i vår säljorganisation och utgår hemifrån och/eller från vårt kontor i Linköping.

 

"Det som lockade mig att söka tjänsten på Anticimex var att få arbeta heltid med försäljning, jag såg även en stor möjlighet till personlig utveckling. 

En arbetsvecka innehåller stor variation med en blandning av fysiska kundmöten och administrativt arbete. Jag har ett tätt samarbete tillsammans med både tekniker och kundtjänst för att vi ska nå hela vägen som ett lag.

Det mest stimulerande med att jobba på Anticimex är att jag personligen och vi som bolag arbetar mot utpekade mål för att nå framgång. Det är kul att arbeta på ett bolag som står sig starkt på marknaden och driver utvecklingen framåt. Att vi är breda och erbjuder flera olika typer av tjänster både mot företag och privatpersoner ser jag som en stor fördel."

- Oscar Karlsson, företagssäljare

 

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs det att du är en genuin affärsperson där din personlighet är helt avgörande. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig och samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du rapporterar till försäljningschefen för region Linköping / Jönköping.

Vi söker dig som:

  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer, meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning 
  • Är en duktig lagspelare 
  • Har erfarenhet från B2B-fältsäljarbete, där du har planerat och disponerat din egen tid 
  • Har mycket goda säljkunskaper 

Vi erbjuder dig:

  • Marknadsledande tjänst
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär 
  • Frihet under ansvar 
  • Tjänstebil 

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!