Vägleder du Sveriges nästa unicorn?

Vägleder du Sveriges nästa unicorn?

För att företag ska lyckas och utvecklas krävs det mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs även kapital, kloka rådgivare och kontakter. Almis uppdrag är att fylla dessa behov. Almi kan företagande och vi brinner för att våra kunder ska lyckas i sina ambitioner med att utveckla sina affärer och växa. Almi tar utgångspunkt i företagens behov och bidrar till hållbar tillväxt och utveckling med hjälp av finansiering och affärsrådgivning.

Almis vision är "Vi investerar i Framtida Tillväxt". Almi arbetar med små-och medelstora företag inom alla branscher i Östergötland.

Dina arbetsuppgifter

Som rådgivare på Almi kommer du att arbeta med affärsutveckling i möten med många spännande och omväxlande kunder och företag. Vi arbetar både individuellt och i team, med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Du kommer att få analysera företags utmaningar, coacha och agera bollplank åt tillväxtföretag och processleda vd-grupper i deras utvecklingsarbete. Hos oss arbetar du självständigt med ett bra stöd från erfarna kollegor. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom många olika branscher.
I arbetet söker Du aktivt nya kunder som har tillväxtpotential. På Almi får du tillgång till verktyg och kunskap som stöttar dig i ditt kundarbete.
Våra kunder är entreprenörer i företagandets alla faser, från innovativa startups till små och medelstora företag med ambitiösa tillväxtmål.

Din profil

Vi söker dig som brinner för entreprenörskap och personlig utveckling. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig, samtidigt ser vi att kreativitet, intresse av utveckling och en vilja till ständigt lärande är kritiska framgångsfaktorer. Almi Östergötlands kontor ligger i Linköping. Du kommer att arbeta med företag över hela Östergötland, och tjänsten kräver att Du har körkort.

Checklista för sökande
  • Relevant akademisk utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet, gärna som rådgivare, projektledare, it/managementkonsult eller drivit eget företag
  • Har erfarenhet av affärsutveckling
  • Är genuint nyfiken och vill utvecklas
Du har ett mycket kompetent team att tillgå när du behöver en djupare kunskap inom något område.
Hos oss kommer du att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt, allt för att bistå våra kunder att nå ännu större framgångar. Så om du vill få möjlighet att vägleda Sveriges nästa Unicorn och tycker att detta låter som en beskrivning som passar in på dig så skicka in en ansökan redan idag, anställning sker löpande.

En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidaten vid tillsättning av de flesta rollerna på Almi.

Ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se .
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Lena Johansson, 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Lena Johansson
Telefon 0708-52 32 36
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi arbetar vi med hållbar utveckling och erbjuder våra kunder finansiering och rådgivning.

Läs mer på www.almi.se