Utesäljare till Grolls

Utesäljare till Grolls

Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Utesäljare till Linköping

Arbetsbeskrivning

Som utesäljare med inriktning på kläder och skydd är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna med att arbeta med Grolls som samarbetspartner till deras kunder.

Du kommer bedriva försäljningen av Grolls starka produktutbud från marknadsledande tillverkare och deras eget varumärke. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med befintliga kunder.

Kunder finns bl a inom byggsektorn, kommuner, åkerier, verkstäder och industriföretag. Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget.

Du utgår från Grolls egna butik i Linköping där du och dina kollegor, tillsammans ska se till att ge kunderna förstklassig service och vägledning.

Din profil
  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, meriterande ifrån branschen eller närliggande bransch.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du gillar att göra affärer och ta order hos kund.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort och bor lämpligen med närhet till butiken.
Vi erbjuder

Grolls som är en del av Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.

Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Mattias Sandström; mattias.sandstrom@swedol.se. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök senast 2022-05-31.

Ansökan

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Sandström
Telefon 0706 86 03 82
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.grolls.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)