Ahlsell söker innesäljare med inriktning Verktyg & Förnödenheter

Ahlsell söker innesäljare med inriktning Verktyg & Förnödenheter

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Ahlsell söker nu en driven Innesäljare som vill vara med och bidra till framgångresan. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Tjänstebeskrivning
Ahlsell i Linköping söker nu en ny driven innesäljare till segmentet Industri, med inriktning Verktyg & Förnödenheter. Här letar vi efter en framåt och positiv person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Detta kommer bland annat innebära att du arbetar med försäljning, ordermottagning och offerthantering. Du kommer ha ansvar för kunder och samarbeta med dina kollegor gällande alla uppgifter. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig. Då du kommer jobba i ett litet och tätt sammansvetsat team förväntas även att du hjälper till där det behövs.

Personprofil

Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete där du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du vill få möjligheten att arbeta i ett tätt sammansvetsat och engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven, framåt och positiv. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen har du:
  • Erfarenhet från liknande sälj/serviceroll
  • Industriell bakgrund
  • God datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg- eller industribranschen och ett allmänt tekniskt intresse. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Linköping

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
Lär gärna mer på vår hemsida: www.ahlsell.se.