Vill du jobba extra inom livsmedelsproduktion?

Om jobbet

Vi på Adecco söker efter dig som är studerande, pensionär eller som har ett annat extrajobb och som nu vill dryga ut kassan! Vi vill att du har ett flexibelt schema och har möjlighet att jobba flera pass i veckan.

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av företagets produktionsverksamhet och du kommer att arbeta såväl i team som självständigt där du är ansvarig för din del i arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av övervakning samt paketering i olika stationer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då du kommer att arbeta på olika avdelningar hos vår kund. Arbetet är stundtals fysiskt krävande.

Arbetspassen är förlagda under hela veckan och det är positivt om du kan arbeta hela veckor, men även skift eller enstaka dagar kan vara aktuellt. Behoven kan dyka upp med både längre och kortare varsel.

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Merparten av arbetet sker på dagtid mån-fre, arbete under kvällstid kan också förekomma.

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om dig

Vi ser att du som person är utåtriktad och flexibel. Du är van att arbeta i team och har en förmåga att se helheten i produktionen och inte enbart det jobb som du utför. Vidare kommer egenskaper som noggrann och punktlig väl till pass ute hos vår kund. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Det är meriterande om du har Truckkörkort A+B samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Om anställningen

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård

Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maja Walan på 0736-847267

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Livsmedel
Kontakt

Ring Maja Walan, 0736 84 72 67

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.