Vaktmästare till kund

Vaktmästare till kund

Just nu söker vi efter en vaktmästare för en kunds räkning i Linköping över sommaren. Är du behov av ett sommarjobb eller vet någon i din närhet som skulle passa som handen i handsken? Sök jobbet idag, det är start omgående!

Om tjänsten
Som vaktmästare kommer du att jobba både utomhus och inomhus med bland annat lättare byggprojekt och kontorsmontering till gräsklippning och renhållning i utomhusmiljö. I din roll som vaktmästare har du ett tätt samarbete med snickare. Dina arbetstider kommer vara måndag till fredag kl. 07-16 och uppdraget är initialt augusti ut, men det finns eventuell möjlighet till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som beskrivs av dina vänner som händig och gillar att arbeta med service. Du har tidigare erfarenhet av att jobba praktiskt, gärna som vaktmästare eller snickare innan. Arbetet är förlagt på säkerhetsklassat område så du får inte ha något annat medborgarskap än svenskt.
Vidare ser vi att du är initiativtagande och trivs med att jobba med service och ha stora kontaktytor. Du trivs även att jobba praktiskt och även att jobba utomhus såsom inomhus. Vidare är du även flexibel och har en förmåga att hantera olika typer av arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort.
  • Endast svenskt medborgarskap krävs för säkerhetsklassat område.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Vaktmästare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på ca tre månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten förlängs under hösten.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ebba Melin via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.