Truckförare för extrajobb inom livsmedelsproduktion!

Truckförare för extrajobb inom livsmedelsproduktion!

Har du kört truck i ett tidigare arbete? Nu söker vi en erfaren truckförare till större livsmedelsproduktion i Linköping för extrajobb i vår studentpool samt heltid under vecka 25-32!

Om tjänsten
Som truckförare ansvarar du för att plocka gods på pall, köra truck, lasta och lossa. Du kommer att ingå i Adeccos studentpool där vi ser att du under terminerna kan arbeta ca 2-3 pass/veckan samt att du kan jobba heltid vecka 25 till 32 i sommar. Efter sommarperioden kommer du fortsatta att ingå i vår studentpool, därför söker vi nu dig som letar efter ett långsiktigt extrajobb. Företaget du kommer vara dedikerad till präglas av en god stämning bland kollegorna och en positiv arbetsmiljö.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning. Ett högt arbetstempo är inget problem för dig och du arbetar med hög noggrannhet. Du har en positiv inställning, är engagerad i dina arbetsuppgifter och vill prestera för ett bra resultat. Det är ett krav att du har truckkort A+B. Vi söker dig som är en arbetsvillig och flexibel person som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% då det är ett krav för att bli anställd.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du studerar eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Svenska i tal och skrift
  • Truckkort A+B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag som sträcker sig på heltid mellan vecka 25-32 och dessförinnan samt efter sommaren extra vid behov. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ebba Melin via växeln på 08 100 500
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.