Terminalarbetare till kund i Linköping!

Terminalarbetare till kund i Linköping!

Har du ett intresse för logistik och transporter och trivs med att arbeta natt? Då har vi arbetet för dig. Vi söker nu en terminalarbetare till en omlastningsterminal i Linköping.

Om tjänsten
Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor på en omlastningsterminal med att behandla ankommande och avgående gods. Tjänsten är en heltidsanställning under nattetid, du börjar ditt skift ca. 21.00 och går av fredag klockan 06.00.

I din roll som terminalarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Mottag av ankommande gods
  • Ansvara för att eventuella fel och brister åtgärdas innan godset skickas vidare
  • Att platsa gods i lokal enligt plan
  • Ha grundläggande kunskap i det administrativa systemet
Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för logistik och transporter och tycker om att ge en bra service. Vidare ser vi även det som meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher och har kunskap i Excel. Du som person har en god samarbets- och kommunikativförmåga. Vidare ser vi även att du är en person som är nyfiken, positiv och stresstålig. Det är av vikt att du har ett kvalitets- och säkerhetstänk.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du behärskar svenska i tal och skrift
  • Truckutbildning A1-4 samt B1
  • Intresse för logistik och transporter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som terminalarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på 08 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Terminalarbetare, transporter, truck, Linköping, Adecco, omlastningsterminal
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.