Terminalarbetare med goda administrativa kunskaper till HK Scan!

Terminalarbetare med goda administrativa kunskaper till HK Scan!

Om tjänsten
Som terminalarbetare på HK Scan kommer dina arbetsuppgifter handla om att behandla ankommande och avgående gods. Andra arbetsuppgifter handlar om paketering samt lastning/lossning. Som terminalarbetare kommer du även ansvara för att plocka gods på pall och köra truck. Arbetet innebär även expediering och administrering i HK Scans affärssystem vilket gör att du behöver ha goda datakunskaper.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Godshantering
  • Administration
Tjänsten som terminalarbetare är ett sommaruppdrag med start i mitten av maj och sträcker sig fram till och med vecka 33. Arbetstiderna är varierade och innebär skift.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt truckkort A + B samt erfarenhet av truckkörning samt goda administrativa kunskaper. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom livsmedelsbranschen är det meriterande för tjänsten.

Vidare ser vi att du är ansvarstagande, resultatdriven och noggrann. Som person är du positiv och har förmågan att skapa en god stämning i teamet

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • Truckkort A+ B
  • Intresse för logistik och transporter
  • Flytande svenska i tal och skrift
Bockar du av alla ovanstående punkter är du varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Urvalet sker löpande under ansökningstiden. Amanda Pettersson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Terminalarbetare, lager, logistik, godshantering, orderplock, truckkörning, truck, livsmedel, Linköping, HK Scan, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.