Studerande revisionsassistenter till PwC Linköping

Studerande revisionsassistenter till PwC Linköping

Om tjänsten

Som revisionsassistent på PwC kommer du att arbeta i ett revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Dina arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration.

PwC söker revisionsassistenter som är redo att börja arbeta omgående då PWC har behov nu under hösten och tillsvidare.

I din roll som Revisionsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Assistera teamen genom revisionsprocesser
  • Kontroller och granskningar
  • Övriga administrativa uppgifter beroende på behov
Tjänsten som revisionsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. För att vara studentanställd måste du kunna visa upp att du har en annan sysselsättning på minst 50%, exempelvis studieintyg.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet med inriktning mot ekonomi. Du har ett intresse för redovisning och revision och ser detta som ditt framtida yrke. Vi ser att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och skapar gärna nya långvariga relationer. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet samt ett affärsmässigt tänkande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du studerar på högskola/universitet med inriktning mot ekonomi
  • Att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta
  • Intresse för redovisning och revision
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sourcing Team på sourcingteam@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Revisionassistent, PwC, Adecco, Student, Ekonomi
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.