Sommarjobbare till slakten på HK Scan

Sommarjobbare till slakten på HK Scan

Om tjänsten
Att arbeta som slaktare under sommaren kommer innebära arbete inom slaktlinjen där det förekommer styckning. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som ska arbeta under sommaren kommer läras upp på ett antal stationer för att du och dina kollegor ska kunna rotera mellan olika stationer på ett rotationsvarv. Ett rorationsvarv är indelat i ca fyra stationer. Du kommer genomgå en intern utbildning på plat hos Scan under ca två veckors där du kommer följa en ordinarie slaktare på slaktlinjen och se hur de jobbar för att lära dig de olika slaktmomenten.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag. För att vara aktuell för detta jobb måste du finnas tillgänglig för heltidsarbete under perioden v.23-32.

I din roll som slaktare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • slakt av nötdjur
  • knivarbete på löpande band samt putsarbete
  • renhållning
Tjänsten som slaktare är ett konsultuppdrag med start 2021-06-07.

Om dig
Du har gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Arbetet vid slakten är av fysisk tung karaktär därför värdesätter vi att du har en fysiskt aktiv fritid samt att du har en målinriktad inställning och inte ger upp i första taget.

Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat.

Viktigt för tjänsten är:
  • goda förutsättningar för ett fyssikt krävande arbete
  • snabblärd och öppen för att lära dig nya saker
  • attt du inte är känslig för kyla, blod eller lukter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amanda Pettersson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Slaktare, Linköping, HKScan, livsmedel, livsmedelsarbetare, styckare, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.