Servicetekniker till livsmedelsföretag

Servicetekniker till livsmedelsföretag

Vill du arbeta som servicetekniker på maskinutrustning i produktionsmiljö? Gillar du att ha eget ansvar och vill ha möjlighet att utvecklas på arbetet? se hit!

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos vår kund arbetar du både offensivt och förebyggande i produktionsmiljö med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning. Även felsökning av mekaniska och elektriska system ingår i arbetsuppgiftrena. Arbetet innebär stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom vår kunds arbetsområden.

Du kommer bli en del av Linköpingsanläggningens viktiga teknikgrupp där du arbeta både enskilt och tillsammans med övriga medarbetare i teknikgruppen. Vidare kommer du arbeta nära produktionen och övriga verksamheter och dess personel.
Tjänsten innebär skiftgång.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Offensivt och förebyggande underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning
  • Felsökning av mekaniska och elektriska system
Vem är du
Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en teknisk förståelse och analytisk förmåga samt goda kunskaper inom ett eller flera av områdena elinstallation, elektronik eller automation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är serviceinriktad, självgående och har ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig
  • Goda kunskaper inom ett eller flera av områdena elinstallation, elektronik eller automation
  • Du är serviceinriktad, självgående och har ett stort kundfokus
Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten innebär skiftgång. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett arbetskapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sanne Nordqvist via sanne.nordqvist@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, tekniker, produktion, livsmedel, Linköping, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.