Servicetekniker till HK Scan!

Servicetekniker till HK Scan!

Om tjänsten
Som servicetekniker hos vår kund HK Scan arbetar du offensivt och förebyggande i produktionsmiljö med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system. Arbetet innebär stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom HK Scans arbetsområden. Du kommer arbeta såväl enskilt som tillsammans med övriga medarbetare i teknikgruppen.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Underhåll och förbättringar av maskinutrustning
  • Felsökningar av mekaniska och elektiska system.
Tjänsten innebär skiftgång på ett rullande tre-veckorsschema där vissa kvällar samt helger ingår. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löpande framåt. Urvalet sker löpnande under ansökningsperioden.

Om dig
Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har teknisk förståelse och analytisk förmåga samt mycket goda kunskaper inom framförallt mekanik men också el och automation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning. Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning
  • Mycket goda kunskaper inom något eller flera av områderna: mekanik, elinstallation, elektronik och automation
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Amanda Pettersson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, HK Scan, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.