Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Returmottagare till maskinuthyrningsbranschen!

Returmottagare till maskinuthyrningsbranschen!

Är du redo för nästa utmaning? Trivs du att arbeta med ett fysiskt jobb och har ett intresse för maskiner? Då är tjänsten som returmottagare något för dig!

Om tjänsten
För en kunds räkning söker vi nu en returmottagare till kundcenteravdelningen med start omgående. Företaget finns på flertalet platser i Sverige och är verksamma i tiotalet länder. Arbetsmiljön präglas av en öppenhet, ständig utveckling, engagemang och servicekänsla.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ta emot maskiner och verktyg som kunderna har hyrt för att genomföra en returkontroll där du kontrollerar, rengör och gör en funktionskontroll. Det är en central roll där du kommer att stöta på olika problem och varierande arbetsuppgifter att lösa. Beskriver det en arbetsplats som du skulle trivas på? Tveka inte på att söka tjänsten!

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå och gärna har ett intresse för maskiner och hur dessa fungerar. Det är meriterande om du har arbetat med likande arbetssysslor tidigare eller har erfarenhet av maskiner och verktyg. Vidare är även meriterande med att ha liftutbildning. Det här är ett jobb som kommer ställa din noggrannhet, serviceförmåga och struktur på prov.
  • Krav för tjänsten är att du har B-körkort och har truckkort A+B.
  • Placeringsort är Motala och Linköping.
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Tjänsten som returmottagare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående på heltid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maja Walan på 0736 84 72 67.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maja Walan
Telefon 0736 84 72 67
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 dec (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.