Recruiter till Adecco i Linköping

Recruiter till Adecco i Linköping

Har du ett stort intresse för att utvecklas inom området rekrytering/personbedömning och vill jobba i en affärsorienterad miljö? Vill du arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som Recruiter kommer du att tillhöra teamet General Staffing i Östergötland med placering i Linköping. Idag arbetar vi med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder som finns inom alla branscher i Östergötland. Du kommer att vara en del av ett team som har en hög lokal kännedom och som tillsammans arbetar för att möta våra kunders behov på bästa sätt.

I din roll som Recruiter kommer du huvudsakligen att ansvara för hela rekryteringsprocessen för kollektivanställda och tjänstemän, från att ta kravprofil med kund till att leverera kandidater som matchar kundens behov. Du kommer främst att arbeta med processer för vår uthyrningsverksamhet och hos oss arbetar vi med standardiserade processer för att vara så effektiva som möjligt. Du kommer få en grundlig utbildning i våra rekryteringsverktyg.

I din roll som Recruiter kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa kravprofil med kund, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
  • Urval, telefonintervju/videointervju och djupintervju
  • Personbedömning och konsultation med kund
Du kommer självständigt att ansvara för kommunikationen med kund och kandidater och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet. Du förväntas också vara delaktig i olika nätverk och vara med på mässor och liknande i syfte att skapa ett attraktivt kandidatnätverk.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR eller liknande. Vi ser att du är van vid att arbeta administrativt med dator och telefon och att du tidigare har arbetat med service. För att trivas i rollen så är du bekväm med att ta kontakt med nya människor och är van vid att hålla en hög servicenivå mot alla du möter. Din kommunikationsförmåga är mycket god, både skriftligt och muntligt, och du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Vidare ser vi att du trivs med att arbeta med människor, förmåga att se helheten och van vid att sätta kundens behov i fokus. Du är lösningsfokuserad och har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete självständigt. För att lyckas och trivs i rollen som Recruiter så uppskattar du en föränderlig miljö och du har en naturlig förmåga att snabbt kunna byta fokus för att uppnå resultat. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

Om anställningen

Tjänsten som Recruiter är på heltid, start omgående och är ett vikariat som sträcker sig till 31/12-2019. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, möjlighet till flextid, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. För dig som gillar att umgås med kollegor efter arbetstid så finns det många gemensamma aktiviteter som alla bjuds in till och vi pratar ofta om att det är allas ansvar att bidra till den goda arbetsmiljö som vi har idag.

Om ansökan

Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald kandidat. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Talent Sourcer: Sandra Strindeborn via sandra.strindeborn@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Bemanningsbranschen, Bemanning och uthyrning, Recruiter, Rekryterare, Östergötland, Linköping, Försäljning, Rekrytering
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.