Personal till reservdelslagret på Engströms Bil i Linköping!

Personal till reservdelslagret på Engströms Bil i Linköping!

Just nu söker vi en ordningsam person med teknisk bakgrund till reservdelslagret på Engströms Bil i Linköping. Uppdraget är tänkt att påbörjas omgående och är ett långsiktigt uppdrag med inhyrning på 6 månader till en början. För rätt person finns möjlighet till övertag av kunden därefter. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 7-18.

Om tjänsten
På reservdelslagret kommer du och dina kollegor att sträva efter att bidra till en ökad kundnöjdhet genom att leverera optimal arbetskvalitet och service för tekniker och servicerådgivare. Du kommer även att vara ambassadör för Engströms Bil vilket innebär att du hanterar kundrelationer på ett professionellt sätt utifrån företagets värdegrunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter på reservlagret innebära:
  • Lagerhållning med inleveranser, uppföljningar, returer och reklamationer
  • Varuplockning, hyll påfyllning och inventering
  • Ansvara för att ta tillvara alla möjligheter till försäljning av reservdelar och tillbehör.
Om dig
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du dessutom en fordonsteknisk utbildning är det meriterande för tjänsten. Branscherfarenhet med tillhörande reserv- och tillbehörskunskap är också något som vi efterfrågar i denna tjänst. För tjänsten är det också viktigt att du har goda tal- och skriftkunskaper i svenska, samt att du kan hantera engelska i tal och skrift. Har du dessutom goda kunskaper i tyska är det en fördel men inget krav. Vi tror att du som söker är kundorienterad och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare tror vi att du är stresstålig, flexibel och att du har en positiv och engagerad person. Egenskaper som driv, prestigelöshet och noggrannhet är också egenskaper som värdesätts i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Branscherfarenhet
  • Tekniskbakgrund
  • Serviceerfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Engströms Bil.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Cecilia Edmark via 013 35 88 80

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Reservdelar, Fordon, Linköping, Engströms Bil, Adecco
Mer info
Kontaktperson Cecilia Edmark
Telefon 013 35 88 89
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.