Personal sökes till HKScans slaktavdelning

Personal sökes till HKScans slaktavdelning

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% med hög tillgänglighet? Då har vi på Adecco jobbet för dig hos vår kund HKScan! Vi söker nu personer som vill jobba extra i slakten under vintern och våren för att därefter jobba heltid under sommaren.

Om jobbet
Vi söker just nu medarbetare som vill genomgå en intern slaktutbildning hos vår kund HKScan. Utbildningen bygger på mentorskap som utgångspunkt vilket innebär att du kommer att följa en ordinarie slaktare på deras så kallade slaktlinje. Efter genomförd utbildning kommer du att ha lärt dig att slakta nötkreatur. Slaktlinjen består av ca 35 olika stationer, målet är att du som slaktare ska kunna så många stationer som möjligt för att du och dina kollegor ska kunna rotera mellan olika stationer. De olika stationerna är uppdelade i rotationsvarv och varje rotationsvarv är indelat i ca fyra stationer.
Arbetstiderna kan variera lite beroende på var på slaktlinjen du arbetar men arbetspasset är förlagt mellan 07.00-16.30.

Om dig
Du har gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Arbetet vid slakten är av fysisktung karaktär varför vi värdesätter att du har en fysiskt aktiv fritid samt att du har en målinriktad inställning och inte ger upp i första taget. Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Adecco och vår kund värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vi söker dig som är driven, har en hög arbetsmoral och en vilja att arbeta och utvecklas.

Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Det är meriterande om du har Truckkörkort A+B och tidigare erfarenhet av att jobba inom industrin.

Om anställningen
Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.

Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lukas Skoglund via växeln på 08 100 500

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.