Mätarmontör till välkänt företag i Linköping

Mätarmontör till välkänt företag i Linköping

Vill du ha en varierad arbetsdag där du får möjlighet att ta stort eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig! För kunds räkning söker vi en mätarmontör med start omgående.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som uthyrd konsult till ett stort företag i Linköping. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Byta och sätta upp nya vatten-värme och elmätare
  • Felsöka mätare och insamlingssystem
  • Framdragning av el från elcentral till vatten- eller värmemätare
  • Träffa många av våra kunder så ett stort ansvar att vara våra kärnvärden drivande, trovärdiga och positiva.
  • Eget ansvar för planering av uppdrag.
Om dig
Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens inom elkraft eller motsvarande. Som person är du serviceinriktad och flexibel där du har lätt för att anpassa dig efter kundernas behov. För att lyckas i rollen har du en god problemlösningsförmåga och du arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vidare tror vi att du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och att du har en god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är mycket meriterande om du är certifierad mätarmontör och har behörighet för el. Har du även erfarenhet av enklare programmering, felsökning och underhåll av insamlingssystem är det mycket meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som mätarmontör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Edmark på 013-35 88 89.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Edmark
Telefon 013 35 88 89
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.