Lageroperatör till HKScan

Lageroperatör till HKScan

Om tjänsten

Som lageroperatör på en av HK Scans logistikavdelningar kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter inom lager. Lagret är uppbyggt på olika stationer och du jobbar enligt ett roatationsschema. Driften utförs delvis i +2-4ºC. Tjänsten innebär skiftgång där arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid samt helger. Lagret ligger i Tornby industriområde i Linköping. Vi söker dig som har lagererfarenhet sedan tidigare och har förstålse för flöden på ett lager.

I din roll som lageroperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • orderplock
  • truckkörning
  • godsmottagning och utleverans
Tjänsten som lageroperatör är ett konsultuppdrag med start omgående, senast 2021-07-05. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4 samt god körvana. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom industri, lager eller logistik är det meriterande. Likaså är det meriterande om du tidigare har jobbat med systemen Astro, M3 eller Ferdinande. Då arbetet innefattar en del administration samt kontakt med andra funktioner i verksamheten är goda kunskaper i svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvartagande. Som person är du serviceinriktad, har en positiv inställning och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. För att lyckas hos oss på Adecco och i rollen som lageroperatör på HK Scan är det viktigt att du har ett stort inre driv, höga ambitioner och vill utvecklas som lageroperatör.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • B-körkort
  • Truckkort A1-4
  • Flytande svenska i tal och skrift
Bockar du av alla ovanstående punkter är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på Linköpings kontoret via: 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Lageroperatör, lagermedarbetare, lager, logistik, godshantering, orderplock, truckkörning, truck, livsmedel, Linköping, HKScan, Scan, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.