Lönespecialist till kund till Linköping!

Lönespecialist till kund till Linköping!

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att jobba som lönespecialist och som nu finns tillgänglig för nya utmaningar! Uppdraget är tänkt att påbörjas omgående och pågå fram till sommaren. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden!

Om tjänsten
Som lönespecialist kommer du att jobba i en bred roll där du hanterar ca 350 löner, schemaläggningar, försäkringar och pensioner. Vidare kommer du att arbeta med att ta fram rapporter samt kontoavstämningar. Men andra ord kommer du att äga hela processen, ax till limpa. Andra uppgifter som kan förekomma är att skicka information till IT för nyanställd personal och administration när medarbetare slutar.
Arbetstiderna är måndag-fredagar 08:00-17:00 med möjlighet till flextider.

Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom löneadministration samt tidigare arbetslivserfarenhet av lönehantering. Du kommer att ha stort ansvar i rollen som Lönespecialist vilket kräver att du har god erfarenhet av att arbeta med lönehantering där du kan se konsekvenser och göra bedömningar. Viktigt att du har ett helhetsperspektiv på hela löneprocessen. Mycket goda kunskaper i Excel är också ett krav för tjänsten. Har tidigare erfarenhet av att arbeta i systemet Agda PS är det meriterande för tjänsten.

Det här är ett jobb för dig som är självgående, noggrann och som trivs med att jobba analytiskt och ge god service till övriga i organisationen.

Om anställningen
Tjänsten som Lönespecialist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget gäller fram till årsskiftet.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett arbetskapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tove Bohlin via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.