Kundtjänstmedarbetare till Stångåstaden!

Kundtjänstmedarbetare till Stångåstaden!

Brinner du för förstklassig service, kommunikation och trivs i en roll där du får ha många kontaktytor? Just nu söker Stångåstaden en kundtjänstmedarbetare till sitt glada gäng!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i öppet kontorslandskap med 15 härliga kollegor. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst innebära att ge service till befintliga och potentiella kunder över telefon, via mail och chatt. Ärendena som du kommer vara behjälplig dina kunder i kan handla om frågor kring bland annat felanmälan och uthyrning av bostäder. Tjänsten innehåller även mycket administration.

Kvalité är oerhört viktigt i denna roll för att det ska bli rätt gentemot kunderna och för att de ska uppleva bästa tänkbara service. Du kan räkna med ett utmanande arbete med ett högt tempo och många bollar i luften.

Uppdraget är på ca 60% men det finns goda möjligheter att jobba upp till 75% i perioder. Kundtjänsten har öppet 07.00-19.00 måndag till torsdag och fredag 07.00-17.00. Dina arbetstider kommer främst vara eftermiddagar och kvällar.

Om dig
För att kunna vägleda kunderna rätt och för att kunna ge bästa möjliga service ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i kundtjänst och goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastigheter, reparation och underhåll sen tidigare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. Har du kunskaper i fler språk är det ett plus.

Som person tror vi att du som söker har en stor förståelse för andra människor och förmågan att kunna läsa av vad kunden behöver för att kunna ge dem service i världsklass. Egenskaper som flexibel och social gör att du kommer passa bra in i arbetsgruppen.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på ca 60% med start omgående. Uppdraget är till en början på 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Cecilia Edmark 013 35 88 89

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Edmark
Telefon 013 35 88 89
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.