Kundservicemedarbetare till Tekniska Verken

Kundservicemedarbetare till Tekniska Verken

Är du utåtriktad och gillar att ha kundkontakt? Gillar du problemlösning? Tekniska Verkens kundservice växer och vi söker dig som vill bli en del av ett härligt team.

Om tjänsten
Tekniska Verkens verksamhetsområden är elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel till 230 000 kunder i Katrineholm och Linköpings-området. I tjänsten som kundservicemedarbetare kommer du att ge rådgivning och information till företagets kunder via telefon, sociala medier, mail och till besökande kunder. Du kommer att besvara frågor från kunder och ge teknisk rådgivning om bredband samt arbeta med försäljning i både inkommande och utgående samtal. I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter.

Hos Tekniska Verken kommer du att få jobba tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som alla har fokus på att ge kunderna en serviceupplevelse som överträffar deras förväntningar. Oavsett om det gäller en fjärrvärmeanslutning, biogasfrågor, nytt elhandelsavtal eller något annat inom Tekniska verkens områden. Det är ett spännande uppdrag där du får möjlighet att jobba i en miljö där alla jobbar för laget och hjälps åt.

I arbetet ingår:
  • Rådgivning och information via telefon, sociala medier, e-post och besök
  • Försäljning i både inkommande och utgående samtal
  • Besvara frågor och ge teknisk rådgivning om bredband
  • Vissa administrativa uppgifter
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta inom kundservice långsiktigt och brinner för att ge företagets kunder så bra service som möjligt. Att vara serviceminded och drivas av att nå uppsatta mål är viktigt för att trivas i tjänsten. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet sen tidigare samt även har testat på kundservicearbete. För att trivas i rollen har du ett intresse för kundkontakter och för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt har du också ett tekniskt intresse. Du är stresstålig, flexibel och är inte rädd för att ta egna initiativ. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Det är meriterande med ytterligare språkkunskaper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Edmark 013- 35 88 89.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Edmark
Telefon 013 35 88 89
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.