Industriarbetare till stor tillverkande industri i Linköping!

Industriarbetare till stor tillverkande industri i Linköping!

Är du en ansvarsfull och lättlärd person? Har du tidigare erfarenheter av industriarbete med fokus på kvalité och produktivitet? Då har vi konsultuppdraget för dig med start omgående.

Om tjänsten
Som industriarbetare kommer du att bli anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund i utkanten av Linköping. Du kommer att arbeta i en industrimiljö där du är del av ett team som arbetar efter företagets uppsatta mål. Arbetet ställer krav på kvalité och produktivitet vilket vi tror att du gillar då du är effektiv och noggrann som person. I ditt arbete hanterar du kemiska produkter dagligen vilket innebär att du kommer att behöva genomföra ett lungkapacitetstest.
Arbetstiderna är varierande då företaget jobbar 3-skift i dagsläget. För att vara aktuell för tjänsten kärvs att du har körkort och tillgång till bil.

Om dig
Du är som person utåtriktad, ansvarsfull och lättlärd. Du är praktiskt lagd och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har travers- och ledstaplare utbildning samt tidigare erfarenhet från industriarbete.
Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs att du har svenskt medborgarskap (ej dubbelt medborgarskap).
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, för rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Tove Bohlin, 08 100 500

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.