Erfaren lagerarbetare till kund i Linköping

Erfaren lagerarbetare till kund i Linköping

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lager och logistik för arbete som lagerarebtare till ett stort, internationellt företag inom IT- och telebranschen beläget i Linköping.

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du att vara del av ett team om fyra personer. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av lossning av varor, registrering av företagets produkter, administration i olika datasystem samt vardagliga lagersysslor. Du har en truck som arbetshjälpmedel och därav är det krav att du har truckkort till A+B. Företaget vill jobba mer med att utveckla och förbättra sina flöden på lagret, ett arbete som du kommer att vara delaktig i och vi ser därför att du är intresserad av dessa frågar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta område.

I din roll som lagerarebtare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • godsmottagning/godshantering
  • lagerarbete
  • förbätting av lagerflöden
  • administration
Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta på lager och med godsmottagning. Du har god datavana och är van att hantera olika affärssystem. Som vi nämnde tidigare så kommer du att använda en truck som arbetshjälpmedel och därav är det ett krav för tjänsten att du har truckkort A+B. Att ha tillgång till egen bil är till din fördel.

Vidare ser vi att du som person är samarbetsvillig och en god teamspelare. Vi söker dig som har ledaregenskaper samt är ansvars- och initiativtagande. Arbetsuppgifterna är varierande, det är därför viktigt att du är prestiglös och hugger i där det behövs. Du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt och inser vikten av att dina arbetsuppgifter utförs väl.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B
  • Förståelse för lagerflöden
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att du blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med får du en anställning på 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning då uppdraget löper på tillsvidare. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tove Bohlin via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.