C-chaufför till Ragn-Sells!

C-chaufför till Ragn-Sells!

Har du C-körkort och är självständig som person? Är du en van lastbilsförare och vill ha ett roligt sommarvikariat? Då har vi jobbet för dig! För Ragn-Sells räkning söker vi nu en C-chaufför till Linköping för uppdrag med start i mitten av juni.

Om tjänsten
Som C-chaufför ansvarar du för uppsamling av tidningar till externa kunder i Östergötland. Du kommer att arbeta självständigt med frontlastning och tömning av containrar. Tjänsten kommer att utgå ifrån Linköping och du kommer att köra slingor inom Östergötland. Arbetet är under dagtid.

Om dig
Vi söker dig som innehar C-körkort och Yrkeskompetensbevis (YBK) steg 1-5. Vi ser även att du har körvana. Vidare ser vi att du är självgående, lösningsorienterad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige.

Om anställningen
Ragn-Sells har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning i mitten av juni. Uppdraget sträcker sig till slutet av augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen ansök genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Melin via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

C-chaufför, Sommarvikare, Sommarersättare, Linköping, Ragn-Sells, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.