Aeromechanics-ingenjör till internationellt företag i Finspång!

Aeromechanics-ingenjör till internationellt företag i Finspång!

Är du Civilingenjör inom Maskinteknik eller Flyg -och rymdteknik (erfaren som nyexaminerad) och söker nästa utmaning? Lockar även chansen att arbeta med avancerad teknik samt stora möjligheter till professionell och personlig utveckling? Då erbjuds du här hösten kanske största möjlighet! Vi söker nu ingenjörer inom maskinteknik/flyg -och rymdteknik för uppdrag mot ett världsledande företag inom teknik.

Missa inte chansen att vara med på en av höstens största framgångs resor!

Om uppdraget
Som Aeromechanics-ingenjör, för vår kund kommer du att ingå i en mångsidig R&D-grupp bestående av högutbildade ingenjörer som arbetar med, aeromekanik, aerodynamik, solid mekanik och rotordynamik. Ditt ansvarsområde kommer främst kretsa kring designen av robusta, pålitliga och högeffektiva gasturbiner, värmepumpar och ångturbiner. Bland annat kommer du ansvara för bladdynamiska bedömningar, aeroelastiska och forcerade responsberäkningar (som är väsentliga i utvecklingsprocessen), från konceptfas till prototypframställning och slutlig design. Utöver det kommer dina multidisciplinära samarbeten till exempel att omfatta Aerodynamik, Mekanisk Integritet och Testavdelningen. Som en del av verksamhetens vision att öka R&D-effektiviteten, kommer du även att kunna utforska och implementera optimeringsverktyg samt utveckla nya metoder och arbetssätt. Som en del av en global organisation, erbjuds du även bygga ett nätverk som expanderar över hela världen, från Sverige i Europa till Nordamerika och Asien.

Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion sa/mt försäljning av gas- och ångturbiner.

Om dig
I grund och botten söker vi en kreativ och driven ingenjör med ett problemlösningstänk. Att få analysera, vrida och vända på problem för att sedan hitta en lösning, är något du verkligen brinner för. Det säger sig nästan själv att du även är väldigt nyfiken och heltiden vill lära dig mer. Samtidigt är du även en teamplayer som inte bara kan arbeta i ett team, utan även besitter förmågan att göra teamet mer effektivt och produktivt. Du är inte heller ovan att ta egna initiativ för att driva förbättring och egna projekt. Sannolikt är du händig med en teknisk bakgrund, troligen civilingenjör. Kanske driver du egna hobbyprojekt hemma? Dina vänner kanske rent av beskriver dig som en tekniknörd?

OBS! It is not necessary to speak or read/write Swedish for this position (it is meriting though). However, at minimum, you need to have a work permit and be located in Sweden.

För denna tjänst behöver du inte ha kunskap i svenska språket, även om det är meriterande, däremot måste du vara bosatt i Sverige.

Kvalifikationer
  • Magister/Master- eller doktorsexamen i mekanik, flygteknik (eller liknande)
  • Flytande i Engelska (tal och skrift)
Meriterande
  • Erfarenhet av ostadig aerodynamik är starkt meriterande
  • Erfarenhet av "solid mechanics" program/mjukvara
  • Kunskaper i Svenska (tal och skrift)
Villkor
Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet anställd som konsult via Adecco, med goda möjligheter till förlängning och på sikt tillsvidareanställning.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid 12månader (med god chans till förlängning)
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Antar du utmaningen?

Sökord: Aeromechanics-ingenjör till internationellt företag i Finspång!, Ingenjörer till global kund, Ingenjör, maskiningenjör, rymdteknik, aerospace, datatekniskingenjör, tekniskfysik, datateknik, systemvetare, Finspång, Adecco, flyg -och rymdteknik
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.