Adecco i Linköping tar emot en HR-praktikant våren 2020!

Adecco i Linköping tar emot en HR-praktikant våren 2020!

Om tjänsten
Som HR-praktikant kommer du att vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära oss som arbetar med rekryteringsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får möjlighet att lära dig samtliga delar inom vår rekryteringsprocess. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Linköping. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär, i en tempofylld miljö som genomsyras av arbetsglädje.

I din roll som HR-praktikant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • urval
  • telefonintervju
  • referenstagning
Din planerade praktikperiod är förlagd under vårterminen 2020 och vi ser att du ska ha möjlighet att ha förlängd praktik och vara hos oss minst 10 veckor på deltid. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till eventuellt arbete/rapport som ska skrivas.

Om dig
Vi söker dig som studerar på Personalvetarprogrammet eller motsvarande. Som person är du driven, ansvarsfull och strukturerad. Praktiken innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder, därav är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga är detta rätt praktikplats för dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Ett brinnande intresse för rekrytering
  • God kommunikationsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amanda Pettersson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Praktik, hr-praktik, hr-praktikant, personalvetare, personalvetarprogrammet, bemanning, rekrytering, Linköping, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.