Mekanikkonstruktör till Actil

Mekanikkonstruktör till Actil

OM OSS
Actil Warehouse Trucks AB löser lager- och logistikutmaningar hos kunder i Sverige, Europa och övriga världen med smarta, högkvalitativa och kundanpassade eltruckar under vårt eget varumärke ABEKO. Vi tillverkar truckarna i egna lokaler i Vreta Kloster utanför Linköping. Vi har funnits i ca 25 år och vårt sortiment omfattar ca 10 grundmodeller som kan kombineras och anpassas i en stor mängd olika variationer. Vi är idag ett team bestående av säljare, konstruktörer och produktionspersonal som alla hjälps åt att lösa kundens logistikbehov.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst högskoleingenjörsnivå inom mekanik eller motsvarande. Du har minst 2-5 års erfarenhet av arbete inom konstruktion i 3D CAD och att driva projekt. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Du har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt på ett självständigt och noggrant sätt och trivs i dynamiska samarbeten med kollegor, kunder och säljare.

Dina nya utmaningar
Actil kan erbjuda dig ett varierande arbete med olika projekt; från idé hela vägen till färdig och levererad produkt. Vi är idag 30 anställda och har kontor och produktion strax utanför Linköping. Vi tillverkar el-truckar med inriktning på kundanpassade lösningar och autonoma. Vårt mål är att göra världens bästa truckar, och vi söker dig som vill vara med på vår resa!

Vi söker dig som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete med fokus på konstruktion och nyutveckling. Vi jobbar främst med specialanpassade projekt för kundbehov samt ny- och vidareutveckling av vår befintliga produktlinje. Du kommer att ingå i ett team av idag 3 konstruktörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
- 3D-modulering och ritningar
- Utveckling av nya standardprodukter
- Utveckling av kundanpassade lösningar
- Revidering av nuvarande produkter

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Känner du igen dig i beskrivningen? så skicka ditt CV och personliga brev till oss så snart som möjligt då vi löpande kallar kandidater för intevju under ansökningstiden. Har du frågor så tveka inte att kontakta Julius Egelstig 013-60204.

All extern hjälp med rekrytering undanbedes
Mer info
Kontaktperson Julius Egelstig
Telefon 01360204
Email Mejla Julius Egelstig
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://actil.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)