Vill du undervisa inom IT och nätverk?

Vill du undervisa inom IT och nätverk?

Nu söker vi dig med kunskaper inom IT och nätverk som vill dela med dig av din kunskaper till ungdomar på gymnasiet. Här blir du en del av en mindre skola där du både har ett tätt samarbete i lärarlaget och samtidigt får ta stort eget ansvar för din undervisning. Sök redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Realgymnasiet bedriver verklighetsnära utbildning och har ett tätt samarbete med framgångsrika bolag i tillväxtbranscher. Som lärare i nätverkskurser blir du en del av Realgymnasiets framgångsrika IT-arbetslag med skickliga pedagoger och som präglas av samarbete. Du ansvarar självständigt för att planera, genomföra och dokumentera undervisningen i nätverkskurser. Till din hjälp finns läroplan och visst material men du kommer ta fram det mesta av undervisningsplanering, uppgifter och material på egen hand.

För dig som har intresse för det finns även möjlighet att samordna arbetet med praktik och hjälpa till att hitta praktikplatser till eleverna. I det arbetet ingår kontakt med praktikplatsen, besök och bedömning.

Du erbjuds
 • Möjligheten att driva och utveckla din undervisning i en miljö där beslutsvägarna är korta
 • Kontinuerliga utbildningar inom nätverk och Cisco via Networking Academy
 • Tätt samarbete inom lärarlaget
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du planerar och genomför undervisning i kurser som exempelvis Nätverkssäkerhet, Nätverksteknologier samt Administration av nätverk och serverutrustning. I undervisningen har du tillgång till en nätverkssal för att kunna genomföra praktiska moment. I rollen ingår också att bidra till utveckling av IT-utbildningen.

Vi söker dig som
 • Har kunskaper och erfarenhet från IT-branschen och är nyfiken på att lära ut dessa
 • har mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation och dokumentation är en stor del av rollen
Det är meriterande om du är legitimerad lärare, men det viktigaste är att du har kunskaper inom de ämnen du kommer att undervisa i.

Som person är du:
 • Självgående
 • Relationsskapande
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Realgymnasiets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB och har gymnasieskolor runt om i Sverige. Utbildningarna är kopplade tillverkligheten och baseras på behov i tillväxtbranscher. De har nära samarbeten med framgångsrika bolag i de olika branscherna vilket gör utbildningen rolig och relevant.