Vill du bli en del av Danske Banks studentpool?

Vill du bli en del av Danske Banks studentpool?

Är du student och har ett intresse för bank och finans och vill skaffa dig meriterande erfarenhet? Tar du examen tidigast juni 2020 och söker ett långsiktigt arbete vid sidan av studierna? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danske Banks räkning 3 studenter till vår studentpool med uppdraget att arbeta med handläggning av bostadstillträden, vid försäljning och köp av bostäder. Du kommer att tillhöra avdelningen Personal Banking Operations i Linköping där du kommer arbeta i öppna kontorslandskap tillsammans med kollegorna i ditt team. Uppdraget startar i oktober och löper på under terminerna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du bli en del av Changing Home som är det team inom Personal Banking Operations Sverige som avlastar Personal Banking med hantering av bostadstillträden där vår kund är köpare eller säljare. Teamets uppdrag innefattar förarbete, genomförande och efterarbete. Danske Bank erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Krediter är en stor del av bankens tillväxtpotential och Changing Home är en viktig spelare i det arbetet.

I rollen som handläggare kommer du att ansvara för genomförandet av bostadstillträden för köpare eller säljare vilket innefattar kontakt med mäklare, kundansvariga på kontor, samt andra banker och myndigheter.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera låneutbetalningar i banken
 • Lösa lån i andra banker
 • Dokumentera ärenden
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Vi erbjuder dig en inkluderande global arbetsmiljö där du är med och bidrar till deras framtida utveckling.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola/universitet, gärna med inriktning ekonomi eller affärsjuridik. Du är klar med dina studier tidigast juni 2020
 • Gärna har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativa uppgifter
 • Har goda datakunskaper
 • Har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska
För att lyckas i rollen som handläggare behöver du ha förståelse för både kund och affär och din servicekänsla är tydlig. Vi ser det som självklart att du har ett stort engagemang för dina uppgifter. Du tycker om att jobba tillsammans med andra mot uppsatta mål, men likaså jobba självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Deltid, månadsskiften och mitten på månaderna är störst behov
 • Placering: Centrala Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken erbjuder olika lösningar inom pension, försäkring, investering och kapitalförvaltning.