Vill du bli Danske Banks nya medarbetare?

Vill du bli Danske Banks nya medarbetare?

Har du alltid varit nyfiken på att jobba inom bank- och finans? Nu finns det möjlighet att få in en fot på en av Nordens ledande finanskoncerner och vara med och driva verksamheten framåt. Kom och bidra med ditt engagemang, utveckla dig själv och bankens affärer! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker handläggare för Danske Banks räkning med start omgående. Du kommer att tillhöra teamet Changing Home SE där du kommer arbeta i öppna kontorslandskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du bli en del av Changing Home vilket är det team inom Danske Bank som bland annat genomför bostadstillträden på distans avseende bankens privatkunder. Teamets uppdrag innefattar förarbete, genomförande och efterarbete. Danske Bank erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Krediter är en stor del av bankens tillväxtpotential och Changing Home är en viktig spelare i det arbetet.

I rollen som handläggare kommer du att ansvara för genomförandet av bostadstillträden för köpare eller säljare vilket innefattar kontakt med mäklare, kundansvariga på kontor, samt andra banker och myndigheter.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera låneutbetalningar i banken
 • Lösa lån i andra banker
 • Dokumentera ärenden
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Vi erbjuder dig en inkluderande global arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vi söker dig som
 • Har fem års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete eller kundservice
 • Har goda datakunskaper
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du...
 • Arbetat inom bank, finans och/eller försäkring
 • Har en akademisk examen på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan relevant akademisk examen
Vi lägger stor vikt vid de meriterande delarna, främst tidigare arbetslivserfarenhet inom bank, finans och/eller försäkring.

För att lyckas i rollen som handläggare behöver du ha förståelse för både kund och affär och din servicekänsla är tydlig. Vi ser det som självklart att du har ett stort engagemang för dina uppgifter. Du tycker om att jobba tillsammans med andra mot uppsatta mål, men likaså jobba självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken erbjuder olika lösningar inom pension, försäkring, investering och kapitalförvaltning.