Vill du arbeta extra på sveriges bästa arbetsplats samtidigt som du studerar? hilti center söker...

Vill du arbeta extra på sveriges bästa arbetsplats samtidigt som du studerar? hilti center söker...

Hilti söker en driven och engagerad person med flexibelt schema och som vill kombinera sina studier med ett extrajobb under vardagar. Är du utåtriktad och ansvarsfull och tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse? Hilti har utsetts till en av de bästa arbetsplatserna 2014, 2015, 2016 och 2018!! Ta chansen och jobba tillsammans med dem!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hiltis räkning en student till butiken i Linköping. Tjänstens omfattning är ca 20-25 timmars extraarbete per månad under terminerna samt heltidsarbete under sommar och julledighet (måndag - fredag). Tjänsten ska tillsättas omgående, vilket är perfekt om du vill ha ett bra extrajobb framöver!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hiltis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hilti. Processen sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare i Hiltibutiken har du ett aktivt ansvar för att säkerställa butikens utveckling och skapande av långsiktiga kundrelationer. Du arbetar självständigt och proaktivt med teknisk försäljning i din butik. Du ser butiken som din egen och en viktig del av din vardag är att skapa en levande och iögonfallande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar.

Du kommer till exempel att:
 • hjälpa kunder vid frågor om produkter och reparationer av verktyg och maskiner
 • se till att butiken är i bästa skick och ge bästa möjliga service till kunderna
 • registrera köp i företagets system. De flesta kunder är företagskunder via konto
Vi söker dig som
 • tidigare arbetat med kundservice, försäljning eller har annan erfarenhet av branschen
 • har god datorvana
 • är flexibel i din planering och kan med kort varsel komma in och arbeta
 • är tillgänglig för arbete ca 20-25 timmar/månad samt heltid under sommar och jul
 • är flytande i svenska
 • har avslutat en utbildning på lägst gymnasienivå
Det är meriterande om du studerar på högskolenivå och läser en teknisk utbildning samt vill växa långsiktigt inom Hilti även efter din examen men det är inget krav.

Som person är du självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad. Du uppskattar utmaningar och förändring och ser det som en möjlighet att växa. Du trivs att arbeta i en utåtriktad serviceroll och ser försäljning som något spännande och lärorikt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extraarbete 20-25t/månad samt heltid under sommar och jul
 • Lön: 135 kr/timme + semesterersättning. Schemalagd arbetstid dagtid på vardagar mellan 07-16.00
 • Placering: Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vänligen var noga med att uppge vad som gör att du passar och stämmer in på profilen vi söker i motiveringsrutan när du ansöker.
Processen går genom Academic Work där vi kommer att gå igenom urval och skickar vidare intressanta ansökningar till Hilti som sedan tar vid för intervjuer

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stina.haugland@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Hilti på deras hemsida.