Utesäljare med stor frihet att påverka dina arbetsdagar

Utesäljare med stor frihet att påverka dina arbetsdagar

Drivs du av utmanande mål och att nå resultat? Vill du utvecklas inom sälj och samtidigt bidra till en bättre miljö? Nu kan vi erbjuda en tjänst där du får stor frihet under ansvar och själv kan påverka din arbetsdag och din framgång. Samtidigt får du kontinuerlig stöttning och utbildning från en stabil organisation. Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker tillsammans med EV Sverige deras nästa stjärnsäljare! EV Sverige hjälper Sverige att bli mer miljövänliga genom deras EV-maskin, som använder enbart kranvatten för att rengöra alla tänkbara ytor. Vi söker dig som brinner för sälj och vill bidra till företagets fortsatta utveckling genom försäljning mot både privat- och företagskunder i Sverige. Här får du en chans att snabbt bygga upp din karriär som säljare och utvecklas både i din yrkesroll och inom företaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EV Sverige.

Arbetsuppgifter

Din introduktion kommer först bestå av utbildning av både produkten och säljteknik. Du kommer sedan få följa med olika seniora säljare på kundmöten för att se hur det går till och få tips på hur du själv kan lägga upp ett kundbesök. Därefter är det dags för dig att prova på att göra egna kundmöten, som du fått inbokade av dina kollegor på mötesbokning. Du tillhör Linköpingskontoret tillsammans med ca 10 kollegor, så det finns alltid någon att rådfråga, bolla med eller bara ta en lunch tillsammans med. De är ett härligt gäng som gärna gör aktiviteter ihop och hjälper varandra.

Du utgår från hemmakontor, även om du alltid är välkommen till huvudkontoret, och arbetar mot både privat- och företagskunder i ett distrikt som du kommer överens om med din chef. Du spenderar därför en stor del av din arbetstid ute på fält, där du arbetar aktivt för att utveckla försäljningen i ditt distrikt. Du arbetar med direktförsäljning till kund genom dina förbokade kundbesök. För dig som är extra intresserad av att arbeta mot företagskunder krävs även egen prospektering och bokning av kundmöten. Rollen går att utforma utifrån dina intressen och tidigare erfarenheter. Dina arbetstider är beroende av när dina kunder kan träffas och du arbetar därför både dag- och kvällstid samt helger, du har själv friheten att planera för din vecka och när du genomför dina kundbesök.

För dig som uppvisar briljanta resultat erbjuder företaget VIP-resor utomlands varje år. Senaste resan gick till exempel till Bulgarien och var väldigt uppskattad!

Tjänsten passar dig som trivs som bäst när du får mycket frihet under ansvar och som har viljan att hela tiden utvecklas och bli bättre. I gengäld erbjuds du gedigen säljutbildning, ett mycket förmånligt provisionssystem och en plats i en mindre organisation där kollegorna bryr sig om varann och har kul tillsammans.

Vi söker dig som

Vi lägger inte någon vikt vid dina tidigare erfarenheter. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Närmare bestämt dig som:
  • Har fullt fokus på mål, är resultatinriktad och lägger ner tid, energi och engagemang för att nå dina mål.
  • Agerar lyhört för affärer och skapar goda relationer med dina kunder, genom att lyssna och förstå andra människor.
  • Agerar effektivt även när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt samt tar ansvar för ditt arbete och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning.
  • Alltid vill lära dig, utvecklas och bli bättre samtidigt som du kan dela med dig av dina styrkor till andra.
Personligheten är viktigast utöver det ställer vi bara krav på B-körkort och tillgång till egen bil samt att du har mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Efter provanställningen finns möjlighet till tjänstebil.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Lön: Mycket förmånligt provisionssystem samt möjlighet till fast garantilön första månaderna.
  • Kontaktuppgifter: Frida Andersson
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EV Sverige erbjuder ekologisk städning utan skadliga kemikalier. Kolla gärna in filmen nedan samt deras facebook-kanal.