Utvecklare för industrilösningar till Sprymer

Utvecklare för industrilösningar till Sprymer

Brinner du för programmering och vill utvecklas som projektledare? Eller låter det spännande att få ovärderlig spetskompetens inom industriutveckling? Hos Sprymer får du arbeta med både svenska och internationella kunder i projekt där bara du själv sätter gränserna för din utveckling. Vi söker nu en C#-utvecklare för ett långsiktigt uppdrag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare till konsultbolaget Sprymer. Sprymer arbetar med industrilösningar och i rollen som utvecklare kommer du främst att arbeta inhouse, men även få besöka kunder inom Sverige och Europa. Då företaget grundades 2014 befinner de sig i en expansiv fas där det finns förutsättningar att sätta din egen prägel både på arbetsuppgifter och bolaget. Sprymer är ett mindre företag och du kommer att tillhöra ett team med ungefär tio andra kollegor där ni kan stötta varandra på en lösningsnivå. Att ha roligt på jobbet är en viktig framgångsfaktor hos Sprymer och du kommer att bli en del av en grupp trevliga kollegor. De erbjuder en informell företagskultur med stor flexibilitet både i arbetsuppgifter och möjlighet till flextid eller arbete hemifrån.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sprymer. Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Sprymer har även som ambition att på sikt överrekrytera och erbjuda en anställning direkt hos dem.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Sprymer kommer du att arbeta i olika projekt ut mot deras kunder. Arbetet innebär att utveckla system som stöttar kunder inom industriell produktion. Du kommer att jobba i C# .Net, mot SQL som databas. WPF används som ramverk. En vanlig dag hos Sprymer tillbringas främst med systemutveckling på kontoret. Du kommer även ha kundmöten och kundbesök över både Skype och på plats i fabriker. Vid driftsättningen av systemen förekommer tjänsteresor i Sverige och till viss del Europa för att säkerställa att operatörerna kan arbeta i systemen.

Du kommer till exempel att:
 • Vara med och utveckla industrilösningar i C# .Net
 • Arbeta i ramverket WPF och SQL som databas
 • Delta i kundmöten över Skype och på plats i fabriker
 • Sköta driftsättning av datasystem
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för programmering och vill utvecklas hos ett växande företag. Här får du möjligheten att utvecklas dit du vill, oavsett om målet är att bli projektledare eller få spetskompetens inom industriell programmering.

Vi söker dig som
 • Är van att jobba i C# .Net
 • Pratar grundläggande svenska och engelska då båda språken används i projekten
 • Är flexibel och har möjlighet att åka på tjänsteresa några gånger per år
Det är meriterande om du
 • Har kunskap inom WPF
 • Har arbetat inom produktion för att få en bättre förståelse för projekten
Som person kommer du arbeta med egna delar av projekt och du är därför självgående i ditt arbete. För att kunna driva arbetet framåt är du inte rädd för att själv ta reda på information. Hos Sprymer välkomnas nya förslag och idéer för att utveckla både arbetssätt och företaget. Här får du därför användning för egenskaper som initiativtagande och problemlösande.

Övrig information
 • Start: Snarast
 • Omfattning: Heltid tillsvidare, anställningen inleds med sex månaders provanställning
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sprymers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sprymer arbetar inom området produktionsstödssystem och är unika med sina många olika kompetenser. De riktar bland annat in sig på området mjukvara för produktionsstöd, t.ex. MES, samt olika typer av tillverkandeindustri så som produktions- och processutveckling. Sprymers vision är att vara ledande inom Industriell IT och det är ett företag med stora tillväxtambitioner. Sprymer finns idag i Västerås och Linköping och är 16 personer.