Teamleader inom AI-utveckling till högteknologiskt bolag

Teamleader inom AI-utveckling till högteknologiskt bolag

Är du en AI utvecklare som känner dig redo att ta nästa steg i karriären och leda ditt eget team med utvecklare? Motiveras du dessutom av att få resa utomlands och samarbeta internationellt? Då kan det här vara helt rätt jobb för dig! Vår kund är nämligen världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin och de letar nu efter en ny teamleader till sitt AI-team. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Med hjälp av AI och avancerad hårdvara i form av kameror och sensorer kan företagets mätsystem analysera virke och kontrollera utrustning i produktionslinjen som sågar virket till lameller för golv, träpaneler, möbler eller liknande, enligt programmerade kvalitetskrav. Verktygen gör träbearbetningen mer effektivt och miljövänligt tack vare att vi har teknik i framkant!

Du erbjuds
 • Möjlighet att utvecklas som ledare i ett företag som är bäst i världen på det dem gör!
 • En tjänst där du kommer få resa till länder som Italien och USA
 • Stor variation i ditt dagliga arbete med allt från att driva kundprojekt till kompetensutveckling av medarbetare
 • Kollegor med expertis inom både AI och trä
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som teamleader i AI-teamet kommer din roll vara dynamisk och dina dagar kommer vara varierade mellan allt från att själv driva kundprojekt och själv programmera. Till att leda ditt team av utvecklare så framgångsrikt som möjligt. Utöver att arbeta med ditt eget team kommer du samarbeta med koncernkollegor i bland annat Italien och USA och möjlighet att resa dit och arbeta på plats kommer ges!

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av AI verktyg såsom Tensorflow, Tensor RT, PyTorch och/eller liknande AI-verktyg.
 • Kan skriva högkvalitativ kod i Python
 • Talar och skriver flytande engelska samt förstår svenska utan problem
 • Familjär med artificiella neutrala nätverk och deep-learning.
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom utveckling och AI. Du har en teknisk utbildning från universistet, förslagsvis inom Datateknik, Systemvetenskap, Datavetenskap eller liknande med inritning inom AI. Du har antingen tidigare erfarenhet av att leda eller är seriöst intresserad av att utvecklas till en ledare. Du får stöd internt och deltar aktivt i rekrytering och kompetensutveckling. Ambitionen är att teamet ska växa kontrollerat och jobba med vår interna och koncerngemensamma AI-utveckling.

Det är meriterande om du:

* Har kunskaper i C++

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se