Systemutvecklare till Responsive!

Systemutvecklare till Responsive!

Har du arbetat några år inom systemutveckling och är redo för nästa utmaning? Lockas du därtill av att coacha kunder i agila arbetssätt? Då kan du vara det Responsive Development Technologies söker just nu! Här får du möjligheten att ta ett stort eget ansvar och utvecklas åt det håll som passar dig. Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Agile Consultant till Responsive.
Här kommer du att arbeta som konsult hos företagets kunder där du stöttar samt bidrar med ny kunskap i olika produktutvecklingsprojekt. Responsive har en lång erfarenhet utav modern, agil systemutveckling och organisation. Deras målsättning är att stötta kunder i att utveckla fantastiska produkter och värdefulla system. I rollen som Agile Consultant på Responsive kommer du att arbeta operativt mot kundutveckling, du hjälper din kund med att utveckla system med hjälp av agila metoder. Kompetensutveckling och coachning i produktutveckling samt stöttar dem till självorganisation och ständig förbättring med hela Responsives erfarenhet som stöd. Företagets ledstjärna är det ständiga lärandet och du erbjuds en utvecklande roll i en liten organisation med en härlig gemenskap!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Responsive.

Arbetsuppgifter

Som Agile Consultant kommer du att arbeta som konsult i olika utvecklingsprojekt hos Responsives kunder där du bidrar med nya synsätt och perspektiv och arbetar för att förbättra kundens utvecklingsprocesser. Detta med hjälp av moderna värderingar, utvecklingsmetoder och tekniker, t.ex Agile, Lean, Scrum och Kanban.
Här erbjuds du en enormt flexibel roll där arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa dina kunder att utveckla och förvalta de bästa tänkbara lösningarna till en lyckad program-, produkt- och systemutveckling.
 • Programmera i det språk som du känner dig mest bekväm i.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta både självständigt och i mindre utvecklingsteam, i en miljö där du har möjlighet att driva egna projekt, komma med egna idéer och testa nya tekniker.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i systemutveckling eller datakunskap, alternativt motsvarande erfarenhet inom systemutveckling.
 • Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från vilken du fått breda kunskaper i utvecklingsarbetet, goda programmeringskunskaper samt god insikt i hela utvecklingskedjan.
 • Är obehindrad i svenska samt har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.
 • Har kompetenser från programmering i olika programspråk och miljöer.
Det är meriterande om du:

* Har körkort B

Som person har du lätt för att knyta kontakter med nya människor där du anpassar din kommunikation till din målgrupp. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och uppmärksam gentemot de personer du arbetar med. Du löser problem på ett effektivt sätt där du genom analyser skapar dig ett helhetsperspektiv och hittar långsiktiga lösningar. Vidare är du initiativtagande och kommer med nya förslag till arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Responsives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Responsive har längst erfarenhet av modern, agil systemutveckling och organisation! Din utvecklingsorganisation kan flytta fram sina positioner och förädlas via vårt bidrag av kompetens och erfarenhet som vi genomför som allt från halvdags intensiva workshops till längre heltidsåtaganden. På Responsive är vi övertygade om att man kan utveckla fantastiska produkter och värdefulla system om man jobbar tillsammans och drar lärdom av sina erfarenheter. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till våra kundorganisationer och dess medarbetare. Vi gör det bl.a. genom att delta i utvecklingsprojekt, förädla utveckling via coaching och mentoring samt utbilda, presentera och hålla workshops.