Studerar du till byggnadsingenjör och vill jobba extra?

Studerar du till byggnadsingenjör och vill jobba extra?

Läser du till byggnadsingenjör och är intresserad av projektledning? Söker du ett utvecklande deltidsjobb vid sidan av dina studier? I sådana fall kan detta vara helt rätt tjänst för dig! Läs vidare och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TPr Byggkonsult ABs räkning en biträdande projektledare. Du kommer att arbeta hos ett företag som har lång erfarenhet av bygg och din roll kommer vara lösningsfokuserad. Ditt arbete kommer innefatta såväl mindre som mer omfattande pågående projekt. Som biträdande projektledare finns stora möjligheter att vara med att driva och samordna projekt från projekteringsstadiet till slutbesiktning.

TPr Byggkonsult AB har sitt säte i Linköping och bedriver konsultverksamhet med inriktning på entreprenadupphandlingar, exploateringsavtal, projektering - och projektledning med ekonomiskt ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TPr Byggkonsult AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att du efter dina studier bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som biträdande projektledare kommer du arbeta med projekt som kan beröra allt mellan anläggning, ramavtal och kulturbyggnader. Du kommer ha goda möjligheter till att forma, påverka och utveckla din roll på arbetsplatsen. Ditt arbete kommer att vara lösningsfokuserat och du kommer att få vara med och bidra till att samordna hela processer.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa direktkontakt med uppdragsgivare och kund
 • Arbeta med anläggning, bostäder och kommersiella lokaler
 • Medverka på möten, hantera ramavtal, skapa kontrakt och föra protokoll
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom att arbeta i projektform och som gärna har något/några år kvar av dina studier.

Vi söker dig som
 • Studerar till byggnadsingenjör eller liknande utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs för tjänsten
 • Kan arbeta deltid minst 12 timmar i veckan
Det är meriterande om du

* Har körkort och tillgång till egen bil

Som person kan du fatta snabba beslut och du besitter problemlösande förmågor som visar sig genom att du prioriterar och söker det mest effektiva alternativet. Du är även självgående och trivs att arbeta utan i förväg fastställda rutiner, samtidigt som du agerar lyhört gentemot kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Minst 12 timmar i veckan
 • Placering: Utgångspunkt Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TPr Byggkonsult ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TPr Byggkonsult AB är ett företag som startade sin konsultverksamhet 2003 som enskild firma. 2005 registrerades bolaget om som aktiebolag. 2017 uppgick omsättningen till 9,2 Mkr. TPr Byggkonsult AB arbetar med alla typer av projekt inom privat och offentlig sektor och bedriver sin verksamhet med inriktning på bland annat entreprenadupphandlingar, projektering- och projektledning med ekonomiskt ansvar.