Student som vill ha praktisk erfarenhet av marknadsföring?

Student som vill ha praktisk erfarenhet av marknadsföring?

Vill du kickstarta din karriär genom att skaffa dig värdefull erfarenhet inom marknadsföring och event? Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt lokala eventteam och vara med och driva marknadsföringen av Academic Work mot målgruppen Young Professionals! I rollen som Brand Ambassador uppmuntras du att ta initiativ och komma med egna idéer om hur vi ska marknadsföra oss på event mot vår målgrupp. Till dig som vill lite mer we reward ambition! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador får du ett varierat, socialt och roligt extrajobb där du bygger nätverk och utvecklas inom marknadsföring. Våra kandidater är något av det viktigaste vi har och för att attrahera målgruppen krävs alltid det lilla extra i vårt varumärkesbyggande arbete. Eftersom du som student är vår målgrupp får du gärna komma med idéer och initiativ kring hur vi kan utveckla vår marknadsföring på campus.

Såhär beskriver Erika, en av våra Brand Ambassadors, varför hon trivs så bra i sin roll:
Jag tycker det är kul att få vara ute och träffa olika typer av studenter, marknadsföra Academic Work och hjälpa vår målgrupp Young Professionals att hitta jobb som passar dem. Tjänsten är en rolig blandning av marknadsföring och försäljning vilket ger bra erfarenhet för din framtida karriär. Det är ett väldigt flexibelt extrajobb och är lätt att kombinera med studierna. Grymt härliga kollegor i teamet är ett stort plus!"

Vårt lokala eventteam i Linköping består av ytterligare fem Brand Ambassadors, två Event Marketing Assistants samt en Event Marketing Manager som också är din närmsta chef. Du har alltid med dig minst en kollega på event och hela teamet träffas ca en gång i månaden för kompetensutveckling.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Brand Ambassador kommer du bland annat att:
 • Förbereda och genomföra event på högskolor och universitet i Linköping i syfte att marknadsföra våra lediga jobb och stärka vårt varumärke.
 • Genomföra event på kontoret, detta kan vara CV-granskning, speedintervjuer och mingelevent.
 • Assistera Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar.
 • Hjälpa intresserade studenter registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter.
 • Affischera nya tjänster på ditt campus.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus.
Du startar din nya roll med en utbildning där du får lära känna din nya arbetsgivare Academic Work och får en introduktion i eventmarknadsföring.

Vi söker dig som
 • Är student vid Linköpings Universitet, gärna inom ekonomi, och tar examen tidigast sommaren 2020. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det ett krav att du inte har någon utlandstermin inplanerat innan hösten 2020.
 • Har B-körkort.
 • Har erfarenhet av ett socialt serviceyrke samt vana av att hantera och bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt.
 • Talar flytande svenska och engelska då kontakt med kandidater är en mycket viktig del av rollen.
 • Har ett flexibelt skolschema och kan jobba ca 1 dag/vecka. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel.
Det kan vara meriterande om du har:
 • Erfarenhet av marknadsföring eller försäljning
 • Ett befintligt nätverk med studenter på ditt campus.
 • Engagerat dig ideellt i exempelvis kår- eller föreningsaktiviteter.
Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person är social, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Vidare är du flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel, då det händer att vi får event inbokade med kort framförhållning. Vi ser också att du har ett stort engagemang och är ansvarstagande och vi hoppas du kan bidra med nya idéer kring hur vi kan nå vår målgrupp.

Övrig information
 • Start: Januari/februari
 • Omfattning: ca 15-20 timmar per månad, arbetsbelastningen varierar mycket över året och exempelvis Nolle-P är en extra intensiv period
 • Lön: Timlön, enligt kollektivavtal
 • Placering: Du utgår från Linköping, men event i andra städer kan förekomma
 • Kontaktperson: Anna Enberg, Talent Acquisition Manager
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.