Student som vill ha praktisk erfarenhet av marknadsföring?

Student som vill ha praktisk erfarenhet av marknadsföring?

Vi vet att våra kandidater är något av det viktigaste vi har! För att attrahera nya kandidater krävs alltid det lilla extra i vårt varumärkesbyggande och att vi vågar gå utanför ramarna och prova nytt. Vill du skaffa dig meriterande erfarenheter inom marknadsföring? Academic Work söker en Event Marketing Assistant till vårt Linköpingskontor. Hos oss finns extrajobbet som ger dig en raketstart i karriären och du kommer med största sannolikhet ha riktigt kul på vägen!

Information om uppdraget

Nu finns möjligheten att vid sidan av dina studier arbeta brett med operativ marknadsföring för att stärka Academic Works varumärke mot målgruppen Young Professionals. Du arbetar tätt med vår Event Marketing Manager och vår andra Event Marketing Assistant. Rollen är mycket varierande och du har stora möjligheter att utveckla din egen roll och bidra med dina idéer och förslag.

Såhär beskriver Amanda som jobbar som Event Marketing Assistant på vårt Linköpingskontor sin roll:
"Rollen som Event Marketing Assistant innebär en otrolig variation. Tillsammans med mitt fantastiska marknadsteam planerar jag evenemang, ser till att de är bemannade och att vi gör vårt yttersta för att nå vår målgrupp; Young Professionals. Jag går alltid till jobbet med glädje i stegen eftersom jag vet att jobbet jag utför hjälper andra - oavsett om jag skapar innehållsrika flyers vid skrivbordet eller står framför en grupp människor och pratar om CV. Alla delar av vårt marknadsföringsarbete bidrar till att dessa personer får en bra start på karriären och det motiverar mig. Att arbeta med Event Marketing utvecklar dessutom mitt ledarskap, min planeringsförmåga och mitt kontaktnät. Ett bättre jobb vid sidan av studierna finns inte!"

Vi växer och utökar nu vårt lokala marknadsföringsteam med ytterligare en Event Marketing Assistant. Vill du bli Amandas kollega? Sök tjänsten redan idag då vi bearbetar urvalet löpande!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter som event och arbetsmarknadsdagar på olika skolor i regionen som innefattar Linköping, Norrköping, Jönköping och Kalmar
 • Hålla i föreläsningar på campus eller vårt kontor
 • Skapa marknadsföringsmaterial som exempelvis flyers och affischer i syfte att sprida Academic Works varumärke
 • Stötta vår Event Marketing Manager i administrativa arbetsuppgifter som mailkontakt med kandidater, koordinering och anmälningar till events
 • Behålla goda samarbeten med kårer/nationer/föreningar i regionen
Vi söker dig som
 • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast sommaren 2020. Eftersom vi ser långsiktigt på denna roll är det också ett krav att du inte har någon utlandstermin planerad före januari 2020.
 • Har B-körkort
 • Är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av marknadsföring
 • Arbetslivserfarenhet inom service och kundkontakt
 • Erfarenhet av administration eller koordinering
 • Varit aktiv inom kåren, sektionen eller andra föreningar på universitetet och har ett stort nätverk
Som person är du relationsskapande och gillar att jobba med människor, vi ser att du har en god förmåga att skapa goda relationer och ett intresse för att marknadsföra Academic Work på campus. Du är också serviceinriktad, flexibel och prestigelös då du ena dagen kan hålla en föreläsning för 200 studenter och nästa dag packar goodiebags eller inventerar material i vårt förråd. Vidare är du självgående, strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Framför allt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Övrig information
 • Start: Helst omgående, senast i oktober
 • Omfattning: Extra, ca 12 h/vecka. Omfattningen kan dock variera mycket och exempelvis Nolle-P och februari är extra intensiva perioder.
 • Placering: På vårt kontor på Drottninggatan i centrala Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.