Student som vill arbeta med utredande pedadogisk verksamhet

Student som vill arbeta med utredande pedadogisk verksamhet

Trivs du i en stöttande roll där du får vara med att utreda och bidra med råd kring pedagogiska insatser? Är du student på en beteendevetenskaplig linje och har ett flexibelt schema? Då kan det vara just dig vi söker! Start är när terminen drar igång igen efter sommaren. Läs mer nedan och passa på att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en specialpedagog till vår kund i Linköping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kund är en gymnasieskola som har samlat olika inriktningar av medieindustrin under ett tak. Uppdraget kommer att vara på deltid och startar när höstterminen drar igång.

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog kommer du att genomföra, eller är med och genomför, pedagogiska utredningar, och i det ger råd till rektor hur en eventuell pedagogisk insats skulle kunna se ut. Vidare kan arbetsuppgifterna bestå i att hjälpa pedagogerna med observationer och hitta eventuella hjälpmedel. Det finns ett gott stöd på arbetsplatsen idag gällande ovanstående arbetsuppgifter, men vår kund behöver utöka teamet som tar ansvar för uppgifterna.

Tjänsten passar dig som trivs i en stöttande och utredande roll där fokus är att stötta och hjälpa både pedagoger och elever.

Vi söker dig som
  • studerar en eftergymnasial utbildning med inriktning specialpedagog, socionom, beteendevetare eller liknande utbildning
  • har minst ett år kvar av dina studier
  • har tidigare arbetslivserfarenhet.
Det är meriterande om du

* har arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Som person besitter du en god samarbetsförmåga, du agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Du är noggrann och är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att inget lämnas åt slumpen samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du självgående och vågar fatta egna beslut och driver dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information
  • Start: omgående.
  • Omfattning: uppdraget startar när höstterminen drar igång i augusti. Vi ser att du kan arbeta 10-12h/ vecka.
  • Placering: Linköping.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork