Sommarjobb på ISS för dig som tycker att hygienfaktorer är viktiga

Sommarjobb på ISS för dig som tycker att hygienfaktorer är viktiga

ISS, alltså inte International Space Station, utan ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag ISS Facility Services, lägger grunden för att Universitetssjukhuset i Linköping är så rent och fint som det är! Här får du möjligheten att hålla rent omkring dig och dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbeta med andra härliga studenter hela sommaren samt extra under din studietid. Ta chansen att bli den kompisen som kan följa med på restaurangbesök och ta en fika i solen när tillfälle ges! Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ISS räkning flertalet lokalvårdare som ska arbeta på Universitetssjukhuset i Linköping. Det är en flexibel tjänst där du under sommaren arbetar heltid och ca 12h/veckan till hösten när du studerar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ISS.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Universitetssjukhuset i Linköping kommer du arbeta på hela sjukhusområdet med dess olika avdelningar och lokaler. Arbetet förväntas skötas med kvalitet då du jobbar i en hygienisk miljö så en viktig aspekt i arbetet är att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en veckas introduktion för att få förståelse för sjukhusets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar i arbetet.

Tjänsten passar dig som studerar och vill ha ett flexibelt sommarjobb som sedan går över till ett extrajobb att anpassa med dina studier. Du gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete.

Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning minst 50% och har 1 år kvar av dina studier eller har annan huvudsaklig syselsättning på minst 50%.
  • Kan vara tillgänglig för arbete både under arbetsdagar men även helger och kvällar.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.
Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: Omgående, introduktion 11/6.
  • Omfattning: Deltid, 12 h/vecka. Arbetet är förlagt dag/kväll och helger.
  • Placering: Universitetssjukhuset Linköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services är ett av Sverige och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden.