Sjuksköterskor som söker frihet till iDoc

Sjuksköterskor som söker frihet till iDoc

Drömmer du som sjuksköterska om mer frihet och flexibilitet? Vill du äga din egen tid och lägga fokus på det som du gör bäst - att vårda patienter? Ta då chansen att bli bemanningssjuksköterska hos IDOC!

Information om uppdraget

Rådande samhällskris avseende COVID-19 har påverkat oss alla i olika grad. Arbetsbelastningen inom hälso- och sjukvården har således ökat och med anledning av detta söker vi dig som Leg. Sjuksköterska som nu vill ta chansen att bli bemanningssjuksköterska! Som bemanningssjuksköterska hos iDoc är allt möjligt. Du kan jobba som sjuksköterska på heltid, ta några extrapass på deltid eller varför inte testa en ny stad samtidigt som du utvecklas både personligt- och kompetensmässigt. Du berättar för oss vad du är intresserad av, både vilken typ av tjänst, omfattning och var i landet du vill arbeta. Därefter får du kontakt med en bemanningskoordinator med flerårig erfarenhet från vården som på så vis har god förståelse för dig och din situation. Utifrån dina önskemål får du snabbt förslag på passande uppdrag och när vi hittat rätt uppdrag för just dig presenterar vi dig för uppdragsgivaren. Under uppdraget finns bemanningskoordinatorerna med dig hela vägen och sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag.

"Jag äger min egen tid. Det betyder mycket för mig.

Just flexibiliteten och att själv kunna välja när man ska jobba och när man ska vara ledig tycker en av iDocs konsulter är den största fördelen med att arbeta som bemanningssjuksköterska.

Du erbjuds
 • En flexibel anställning där uppdrag anpassas efter dina önskemål och behov utifrån vart du befinner dig i livet
 • Möjlighet att utvecklas inom nya områden på nya platser
 • Ett dedikerat team som finns för dig under hela uppdraget för att säkerställa att du mår bra och får den utveckling du önskar
 • Konkurrenskraftig lön och goda förmåner
Arbetsuppgifter

iDoc söker löpande sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom en rad olika avdelningar och områden. Tillsammans ser vi till att du får ett uppdrag som matchar dig, din kompetens och dina ambitioner för framtiden.

Såhär beskriver en konsult hur hen upplever bemötandet från iDoc:

Bemanningskonsulterna är så tillmötesgående och trevliga. De ringer och frågar hur jag har det. Det är guld värt! Och skulle jag få problem vet jag att de skulle göra allt för att lösa dem.

Vi för dialog hela tiden. De ger mig förslag på uppdrag som stämmer överens med mina önskemål och ger mig prognoser över hur det ser ut med inkommande uppdrag.

Vi söker dig som
 • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet
 • Har möjlighet att arbeta efter ett varierande schema både vad gäller tider och dagar
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Övrig information
 • Vi kommer att begära ett utdrag ur belastningsregistret samt kontrollera din legitimation via HoSp samt IVO
 • Omfattning: Heltid, varierad tjänstgöringsgrad efter överenskommelse
 • Lön: Individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdrag
 • Placering: Norrköping, Linköping, Sundsvall, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Gotland. Uppdragsgivare finns i hela Sverige, både i den offentliga och privata sektorn. Här anpassas uppdrag efter dina önskemål om placering.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iDocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare vår nära och personliga bakgrund inom sjukvården har vi stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Vi tror på en vård där både arbetsgivares och medarbetares behov tillgodoses på allra bästa sätt. På så sätt kan vi tillsammans skapa synergieffekter som ger en vård av hög nivå.