Senior Configuration Manager till Veoneer!

Senior Configuration Manager till Veoneer!

Tycker du om teknikens ständiga förändringar och när det händer mycket i det vardagliga arbetet? Tänk vad häftigt att få arbeta med något som kan eller kanske redan har revolutionerat bilbranschen. Eller vad sägs om att du går till jobbet varje dag och bidrar till att rädda liv? På Veoneer vet du aldrig vad som står och lurar runt hörnet, utvecklingsmöjligheterna är oändliga och i denna roll är du spindeln i nätet. Ta chansen och bli en del av Configuration Management-teamet på Veoneer i Linköping!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Senior Configuration Manager till Veoneer. I denna roll kommer du att ha en central roll i företaget där målsättning är att man ska jobba i ett projekt i taget. Det kan förekomma parallellt arbete i andra projekt. Verification & Configuration teamet arbetar med att utveckla kärnprodukten Core och olika typer av kundprojekt. Ett projekt kan pågå mellan två till tre år innan det börjar produceras. En stor del av arbetet handlar om att säkerställa produktsäkerheten genom att upprätthålla ett stort mått av formalitet i projekten. Kunderna i projekten är välkända biltillverkare runt om i världen. Som Senior Configuration Manager kommer du att arbeta i flera av dessa projekt, tillsammans med ditt team. Veoneer befinner sig i en spännande fas och söker nu efter en person som vill växa inom teamet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veoneer. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter

Som Configuration Manager kommer du att vara en central del inom leveransen. Du kommer att arbeta och ansvara för ett projekt där du kommer ta fram planering kring hur arbetet skall bedrivas och fungera för att komma i mål. I din roll kommer du ha en "spindeln i nätet funktion". Vidare kommer du arbete med produkthantering av kameror och hålla dig uppdaterad på hur produkten genom PLM-system. Du kommer även ansvara för att kontrollera vilka versioner och konfigurationer som ska ingå i olika releases. När du börjar din roll kommer du att få stöttning och hjälp av ditt team, så att du på bästa sätt kan ta dig an din nya tjänst.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Planera arbetet kring projekt och ansvara för arbetet kring det
 • Projekt- och ärendehantering
 • Löpande arbeta med förändringar inom projekten
Tjänsten passar dig som är noggrann, självgående och serviceinriktad. Vidare passar denna typ av roll dig som vågar ta för dig i arbetet och känner ett ägarskap samt har lätt för att lära sig nya system och som vill växa inom teamet och organisationen.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk bakgrund, exempelvis högskoleutbildning inom systemvetenskap, civilingenjör eller liknande. Alternativt några års arbete inom relevant område för tjänsten.
 • Har goda datakunskaper inom Office-paketet.
 • Har goda kommunikativa kunskaper inom svenska och engelska, i både tal och skrift, då det är krävs för denna tjänst
 • Har kännedom om agil utveckling
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en teknikintensiv organisation tidigare
 • Har tidigare erfarenhet av Configuration Management rollen
Du har förmåga att följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet och du är uppmärksam på detaljer i arbetet och tar hänsyn till dessa. Vidare drivs du av att vara spindeln i nätet. I ditt arbete tar du ansvar för dina uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Som person är har du lätt för att knyta kontakt med nya människor. Vidare har du förmåga att agerar utåtriktat och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Övrig information
 • Start: när kan du, omgående?
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veoneers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på veoneer@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och de är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Autolivkoncernen har idag ca. 60.000 anställda och finns i alla världsdelar.