Scrum Master med stort kundkfokus till Responsive!

Scrum Master med stort kundkfokus till Responsive!

Lockas du utav tanken till att dagligen få hjälpa kunder att förstå och utöva Scrum i praktiken? Då kan du vara det Responsive Development Technologies söker just nu! En Scrum Master som kan hjälpa företagets kunder med att ta sin progressiva utveckling till nästa nivå.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Scrum Master till Responsive. Här kommer du att arbeta som konsult hos företagets kunder där du stöttar samt bidrar med ny kunskap i olika produktutvecklingsprojekt. Responsive har en lång erfarenhet utav modern, agil systemutveckling och organisation. Deras målsättning är att stötta kunder i att utveckla fantastiska produkter och värdefulla system. I rollen som Scrum Master på Responsive hjälper du din kunds team till produktivitet och kvalitet, samt stöttar dem till självorganisation och ständig förbättring med hela Responsives erfarenhet som stöd.

Du erbjuds
 • En utvecklande roll i en liten organisation med en härlig gemenskap!
 • En bredd och flexibilitet i flera olika utvecklingsprojekt
 • Ett kompetent team som stöttar dig där det behövs
 • Bra ledarskap med mycket frihet under ansvar
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Responsive.

Arbetsuppgifter

Som Scrum Master kommer du att arbeta som konsult i olika utvecklingsprojekt hos Responsives kunder där du bidrar med nya synsätt och perspektiv och arbetar för att förbättra kundens utvecklingsprocesser. Detta med hjälp av moderna värderingar, utvecklingsmetoder och tekniker, t.ex Agile, Lean, Scrum och Kanban.

Du kommer till exempel att:
 • Vara länken mellan utvecklingsteamet och produktledningen
 • Ha mycket kommunikation med PO och hanterar produktbacklog ut mot teamet
 • Hanterar frågeställningar från kund eller från PO och i vissa team kan du komma att fungera som en mentor för utvecklarna.
Beroende på ditt intresse kan du även utveckla och programmera själv, men rollen går att forma utifrån din bakgrund och målsättning. För personer med rätt ambition och inställning finns möjlighet att aktivt delta i arbetet med företagets utveckling!

Tjänsten passar dig som är nyfiken och som ständigt strävar efter att utvecklas samt är orädd inför att pröva på nya saker. Du som är väl bevandrad i utvecklingsarbete som programmering, testning, design, arkitektur eller projektledning kommer snabbt komma in i rollen och utveckla den vidare.

Vi söker dig som
 • Har högskoleexamen inom för tjänsten relevant område.
 • Har relevant arbetslivserfarenhet från vilken du fått breda kunskaper i utvecklingsarbetet, goda programmeringskunskaper samt god insikt i hela utvecklingskedjan.
 • Är obehindrad i svenska samt har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.
 • Vi ser även positivt på om du är certifierad Scrum Master, men detta är inget krav.
Som person har du lätt för att knyta kontakt med nya människor där du anpassar din kommunikation till din målgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och löser problem på ett effektivt sätt. Vidare är du en initiativtagare som gärna uttrycker dina idéer och kommer med förslag till förbättringar inom ditt arbetsområde.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Responsives önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Responsive har längst erfarenhet av modern, agil systemutveckling och organisation! Din utvecklingsorganisation kan flytta fram sina positioner och förädlas via vårt bidrag av kompetens och erfarenhet som vi genomför som allt från halvdags intensiva workshops till längre heltidsåtaganden. På Responsive är vi övertygade om att man kan utveckla fantastiska produkter och värdefulla system om man jobbar tillsammans och drar lärdom av sina erfarenheter. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till våra kundorganisationer och dess medarbetare. Vi gör det bl.a. genom att delta i utvecklingsprojekt, förädla utveckling via coaching och mentoring samt utbilda, presentera och hålla workshops.