Samhall söker en student till verksamhetsstöd!

Samhall söker en student till verksamhetsstöd!

Är du studerande och sugen på ett flexibelt deltidsjobb? Vill du vara med och utvecklas i en roll inom HR och lön på ett av Sveriges största bolag? Är du en person som gillar eget ansvar, högt tempo och att arbeta i team så kan denna tjänst vara helt rätt för dig! Ansöka redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Nu söker vi för Samhalls räkning en student som vill vara med och utvecklas i organisationen. Inom området HR/lön på Samhalls avdelning verksamhetsstöd får man möjligheten att arbeta med mål och utveckling samt finnas som en stödfunktion i frågor som rör anställningar och inkluderade delar så som resor och tidsrapportering. Som verksamhetsstöd kommer du att ge bästa service samt vara en god partner och tillgång för verksamheten. För att trivas i rollen är du en ordningsam lagspelare, som har driv och gillar ansvar. Du stimuleras av att arbeta med stora flöden och mot deadlines. Som person har du en god balans mellan integritet och service och en förmåga att se helheter utan att fastna i detaljer.

Du erbjuds
 • En härlig arbetsmiljö med positiv anda och gemenskap
 • Meriterande erfarenhet av att arbeta som verksamhetsstöd i en stor organisation
 • En dedikerad konultchef som är med som stöd under hela uppdraget
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsstöd finns du för att supportera verksamheten genom olika digitala kanaler. Rollen innefattar hantering av anställningar i frågor som rör exempelvis registreringar, systemkunskap, befattningar och allmänna praktiska frågor. Du får också möjlighet att arbeta med mål och utveckling för att tillsammans med teamet driva utvecklingsdialoger och processarbete.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskolenivå inom områdena HR, ekonomi eller administration
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga
Det är även meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av affärssystem

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet men för att lyckas i rollen behöver du vara:
 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Flexibel
Övrig information
 • Augusti
 • Deltid, ca 10h flexibelt arbete i veckan
 • Linköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör och erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter årligen cirka tio miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.