Revisorassistent sökes till global rådgivnings- och revisionsbyrå!

Revisorassistent sökes till global rådgivnings- och revisionsbyrå!

Söker du efter ett jobb där du får kombinera din noggrannhet och struktur tillsammans med ditt sinne för affärsfokus? Vill du även få möjligheten till att ta del av en relationsskapande organisation som satsar på sina medarbetare och som haft nöjdast kunder sex år i rad? Sök då redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en revisorassistent för BDOs räkning, som har slagit upp dörrarna för sitt nya, fräscha kontor i Linköping och söker nu dig som vill vara med på denna tillväxtresa! BDO är en rådgivnings-och revisionsbyrå som fungerar som affärspartner åt allt från enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner. BDO har hållit i fanan för nöjdast kunder i branschen, nu sex år i rad och deras vision är att hjälpa sina kunder att växa och nå framgång varje dag. Ett gott kvitto på att de levererarar förstklassig service och engagemang till sina kunder.

Som revisorassistent på BDO kommer du att få vara del av ett härligt team på fem personer. I teamet är kollegornas bakgrund varierad, varav två stycken är revisorer, vilket gör att du får ta del av bred kompetens och lång erfarenhet i företaget. Företaget speglas av en kultur med värme, stark gemenskap och där nya idéer väcks till liv. BDO satsar inte bara på att få nöjda kunder, de satsar enormt på sina medarbetare att bli riktiga talanger! Som anställd får man möjlighet att växa såväl som människa som professionellt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BDO.

Arbetsuppgifter

Som revisorassistent kommer du arbeta med att hjälpa revisorn i sitt arbete genom att granska och sammanställa material. I rollen förväntas det att du är på tårna och är lyhörd för att kunna ta kunder, ställa frågor och se helheten. Det är en säljande roll där du kommer finna företagslösningar åt kund, allt från löner, till skatteproblem till att sälja sina bolag. Det förekommer även kontakt med kunder med stort affärsfokus och uppdragen varierar i storlek och bransch, vilket gör detta arbete både omväxlande och socialt.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Revidering av kundernas räkenskaper
 • Förvaltning
 • Förberedning av underlag för påskrivande revisor
 • Kundmöten
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet av rollen som revisorassistent
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en stor global organisation
 • Uppfyller kraven från Revisionsinspektionen för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor
 • Vi ser helst att du jobbar i branschen idag och vill söka nya vägar och utmaningar
 • Har körkort B
Vi söker efter dig som planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, du följer självständigt tidsplaner och ser till att arbetet alltid når deadline. Likväl ser vi att du är noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Vi ser även att du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt. Utöver detta ska du drivas av att göra affärer och se möjligheterna ute hos kund, och därefter genomföra aktiviteter som påverkar det långsiktiga resultatet.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Flexibla och varierande utefter schemat
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BDOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BDO är en global rådgivnings- och revisionsbyrå som finns i 160 länder med drygt 67 000 anställda. I Sverige växer dom för var dag och kan stoltsera med ett 20-tal kontor och cirka 650 medarbetare. De värderingar de har internationellt har de tagit till den svenska marknaden och det handlar om att leverera enastående service. Det gör dem genom att bygga relationer, dels internt mellan sina medarbetare och dels till sina kunder. I slutändan är det deras samlade kompetens och hur de uppträder mot våra kunder som gör skillnaden. Därför ligger deras fokus på kundrelationen och resultatet är att BDO i Sverige har fått utmärkelsen nöjdast kunder i Svenskt Kvalitetsindex mätningar flera år i rad.