Rådgivare till Länsförsäkringar Fondliv i Linköping

Rådgivare till Länsförsäkringar Fondliv i Linköping

Har du erfarenhet av försäljning med kundfokus? Brinner du för service och är redo för nästa utmaning? Nu finns den unika möjligheten att få vara med och bygga upp ett helt nytt team inom Länsförsäkringar Fondliv. Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Avdelningen Livsservice inom Länsförsäkringar Fondliv startar ett helt nytt team i form av en kundvårdsgrupp. Den nya gruppen rådgivare kommer att arbeta med försäljning och rådgivning inom liv och pension. Academic Work söker nu flera rådgivare till Länsförsäkringar Fondliv som vill vara med på denna utvecklande och spännande resa! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Länsförsäkringar Fondliv.

Länsförsäkringar driver ett stort förändringsarbete inom Livservice och har som vision att erbjuda Sveriges bästa livsservice genom att bl.a. effektivisera arbetssätt, processer, system och digitala kundupplevelser och möten. Här erbjuds du en unik möjlighet att kombinera ditt intresse för sälj och service i en rådgivande roll där du får vara med från början och utveckla både arbetssätt, processer och systemstöd. I samband med start av tjänsten kommer du att få genomföra en gedigen utbildning, både inom Länsförsäkringar och deras affärstänk samt inom Liv och Pension och Livdiplom.

Som rådgivare kommer du arbeta med försäljning och service till flera lokala Länsförsäkringsbolags kunder, inom liv och pension. Kunderna är i huvudsak befintliga privat- och företagskunder, du har främst telefon som verktyg men kommer även arbeta genom delad skärm och/eller digitala kanaler. Kundkontakten kommer mestadels att vara på Länsförsäkringar initiativ men det förekommer även inkommande samtal från kunder.

Du kommer att vara aktiv i förändringsarbeten inom gruppen med fokus på att utveckla arbetssätt, processer och även systemstöd enligt Leanfilosofin. Här kommer du med initiativ och är med och bidrar till att utveckla affären.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna över telefon- och/eller distansförsäljning med delad skärm
  • Har en god kommunikativ förmåga samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Det är starkt meriterande om du har försäkringskunskap från liv- och pensionsförsäkringsmarknaden, och du får gärna inneha Livdiplom, Swedseclicens eller motsvarande.
Du som söker tycker att försäljning är kul och gillar att möta människor via telefon och mejl, du skapar goda kundrelationer som bidrar till att utveckla affären. Du har ett stort resultatfokus och sätter gärna upp utmanande mål i ditt arbete som du även lägger ner energi och engagemang för att uppnå. Som person ser vi även att du är utåtriktad, samarbetar bra med andra och bidrar till en positiv stämning i gruppen. Du är flexibel i ditt arbetssätt, driver dina processer framåt och trivs i en öppen arbetsmiljö där du kan komma med egna initiativ på nya arbetssätt men även lära av andra.

Övrig information
  • Start: Början på September.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Lön: Fast månadslön.
  • Arbetstiden är förlagd måndag torsdag, varierande arbetspass mellan 08:00 till 20:00 samt fredagar 08:00 till 17:00.
  • Placering: Centrala Linköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid, kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Frida Andersson, 013-470 96 09.
För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Avdelning Livservice inom Fondliv har ett brett uppdrag och flera arbetsgivare. Våra arbetsuppgifter består av kundservice, nyteckning, ändring, betalningar och övrig administration av liv- och pensionsförsäkringar. Det omfattar privat- och tjänstepensioner med samtliga förvaltningsformer och alla produktslag. Vi arbetar också med medicinsk riskbedömning och skadereglering av livprodukter och sjuk- och olycksfallsprodukter på uppdrag av länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar Sak.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.