Rådgivare till Danske Byggnadskreditiv

Rådgivare till Danske Byggnadskreditiv

Vill du arbeta i en kundfokuserad och förändringsbenägen miljö med en drivkraft i att ständigt vilja utvecklas och förbättras? Vill du bli en del av en specialistfunktion inom banken där du får möjlighet att erbjuda både nya och befintliga kunder personlig rådgivning och vägledning i en av deras största affärer i livet? Om svaret är ja så söker Danske Byggnadskreditiv just Dig!

Information om uppdraget

Danske Bank fortsätter att stärka sin position på den svenska marknaden och behöver utöka teamet inom Danske Byggnadskreditiv med ytterligare en medarbetare. Danske Byggnadskreditiv är en del av Changing Home SE som idag består av 21 medarbetare, samtliga med placering i Linköping. Danske Byggnadskreditiv är en specialistfunktion inom teamet som hanterar rådgivning och finansiering i samband med nyproduktion av fastigheter för privatpersoner. Det omfattar allt från lånelöfte fram till slutfinansiering. Denna funktion har utvecklats med syftet att skapa en närmare och mer personlig kontakt med kunden och för att säkerställa högsta kvalité i processerna. Övriga medarbetare i teamet ansvarar för att förbereda och genomföra bostadstillträden för privatpersoner samt svarar på lösenförfrågningar från mäklare och andra banker och genomför lösen av lån.

Du välkomnas av ett tryggt och stabilt team med en stark lagkänsla och ett ömsesidigt utbyte av kunskaper och erfarenheter. Tillsammans är alla i teamet med och bidrar till bankens framtida utveckling genom agila arbetssätt i en innovativ och inkluderande kultur. Hos Danske Bank blir du en del av en organisation som vågar utmana och förändra för att ständigt skapa mervärde för bankens kunder.

Arbetsuppgifter

Som rådgivare inom byggnadskreditiv kommer du att hantera rådgivning mot bankens kunder vid nyproduktion av fastigheter. Du kommer att ha regelbunden kontakt med kunder, rådgivare och myndigheter och följa hela byggprocessen. För att utveckla teamets processer och säkerställa bästa service till kund kommer du också att vara en stor del i teamets förbättringsarbete.

Du kommer till exempel att:
 • Handlägga kreditbeslut.
 • Arbeta med rådgivning till kunder i samband med nybyggnation av privatbostäder.
 • Följa kunden under byggnationstiden.
 • Utveckla teamets processer och säkerställa hög kvalité.
Vi söker dig som

För att trivas i den här rollen tror vi att du är kundfokuserad, engagerad och har ett brinnande intresse för rådgivning. Vi söker dig som använder struktur för att arbeta effektivt och med kvalité och du ser lösningar framför problem. Vidare har du en hög drivkraft, du trivs i en miljö med högt tempo och har förmågan att ta egna initiativ.

Förutom detta är det ett krav att du har:
 • Bolånelicens.
 • Erfarenhet av att ha arbetat med ekonomisk rådgivning.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har en relevant akademisk utbildning.
 • Har Swedseclicens.
Som person är du positiv, flexibel och har förmåga att tänka nytt. Du bidrar med en god stämning i teamet och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter men även tankar och idéer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstid: 08.00-16.30
 • Placering: Linköping
 • Ansvarig rekryterare: Anna Johansson
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Danske Bank. Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering i 16 länder. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen i Sverige och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken agerar inom tre huvudsakliga affärsområden - Personal Banking, Business Banking samt Corporate & Institutions. Danske Banks vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern.