Prototypingenjör till Veoneer!

Prototypingenjör till Veoneer!

Har du ett stort intresse för avancerad teknik? Vill du vara en del av arbetet med att bygga prototyper som banar väg för framtidens självkörande bilar? Då kan detta vara tjänsten just för dig, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veoneers räkning en Prototypingenjör till företagets kontor i Linköping. I denna tjänst får du chansen att bli en del av Veoneers utveckling mot mer autonoma bilar. Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för utveckling av elektronik och mekanikprodukter samt har kunskap och förståelse för ESD.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veoneer. Detta uppdrag sträcker sig under sex månader och efter det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som prototypingenjör för Veoneer kommer du arbeta med att bygga prototyper, koordinera och planera felsökningar, skapa instruktioner och dokumentera arbetsprocessen samt se till att rätt utrustning finns för prototyptillverkning och testning. I din roll som prototypingenjör kommer du även säkerhetsställa kvalitén i enlighet med flera ISO-certifieringar.

Du kommer till exempel att:
 • Ladda ner mjukvara, konfiguration och kalibrering i prototyperna
 • Felsöka/reparera returnerade prototyper för intern och extern kund
Tjänsten passar dig som vill ta chansen att komma in i arbetslivet och få chansen att nyttja dina tidigare förvärvade kunskaper från studier eller tidigare arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mot E, D, F, Y eller M eller annan relevant utbildning för tjänsten. Alternativt har du gedigen erfarenhet inom elektronik och produktion.
 • Har en mycket god kommunikativförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Samt att du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på engelska.
Det är meriterande om du
 • Har B-körkort
 • Har erfarenhet av utveckling och/eller produktion av elektronikprodukter
 • Har goda kunskaper i Tyska
Som person följer du den kvalitetsstandard som behövs och är uppmärksam på detaljer i arbetet. Du kommer med nya förslag till arbetssätt, samtidigt som du har en förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Som person besitter du en stor analytiskförmåga och vill vara bidragande till företagets utveckling och kvalitétsprocesser.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och de är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Veoneerkoncernen har idag ca. 60.000 anställda och finns i alla världsdelar.