Projektledare inom Value Engineering

Projektledare inom Value Engineering

Söker du en roll där du får arbeta som projektledare i ett marknadsledande företag, där dagen ger dig omväxlande arbetsuppgifter med ett brett kontaktnät? Är du dessutom resultatinriktad och alltid vill utveckla dina kunskaper inom ditt arbetsområde? Då är det just dig vi söker! Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare inom Value Engineering till Cloetta i Ljungsbro. Cloetta startade redan 1873 i Malmö av bröderna Cloetta och blev först med fabriksmässig tillverkning av Choklad i Sverige. I Sverige har Cloetta ca 550 medarbetare som finns placerade på deras kontor i Malmö, fabriker i Ljungsbro och Helsingborg eller inom deras säljorganisation på fältet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cloetta.

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare inom value engineering på Cloetta kommer du att arbeta med kostnadsbesparingar och kvalitetsförbättringar rörande befintliga produkter och förpackningar. Du kommer att vara en del av de projekt som ständigt genomsyrar din vardag, både lokala och mer centrala. Vidare kommer du även att inneha en mer supportande roll gentemot fabriken och agera second line support vid eventuella svårigheter på någon linje i produktionen som gör att det inte flyter på som det ska. I denna roll är det vidare av stor vikt att du håller dig uppdaterad om Cloettas produkter och processer men även kring andra områden såsom utrustningen och teknologin inom de olika områdena.

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i ett team där kulturen genomsyras av ett hjälpsamt klimat där alla finns som en supportande roll för varandra. Rollen ger dig möjlighet till en omväxlande vardag där du får arbeta med kontakter brett över alla avdelningar.

Tjänsten kommer även att innefatta ett antal resdagar per år. Resorna kommer att vara både nationellt och internationellt.

Vi söker dig som
 • Har minst en 3 årig eftergymnasial utbildning inom livsmedelsområdet, med fördel inom kemi eller biologi.
 • Har ett stort intresse för livsmedel.
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
 • Då tjänsten även innefattar diverse provsmakningar av produkter är det viktigt att du inte har någon överkänslighet för exempelvis nötter.
Det är meriterande om du
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom livsmedelsområdet och/ eller förpackning.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom projektledning.
Som person är du resultatinriktad och identifierar och sätter utmanade mål för ditt egna arbete samt att du arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat även när det uppkommer svårigheter på vägen.
Du besitter en god samarbetsförmåga, vilket innebär att du arbetar bra med andra människor och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Då förutsättningarna i projekten kan förändras är det viktigt att du är flexibel och snabbt och enkelt accepterar nya arbetsuppgifter och ändrade förutsättningar utan att resultatet påverkas negativt. Vidare tar du egna initiativ och kommer med nya förslag och konceptualiserar idéer och säljer in dessa i organisationen.

Övrig information
 • Start: omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: heltid.
 • Placering: Ljungsbro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cloettas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Om arbetsgivaren

Cloetta är ett företag som startade redan 1873 i Malmö av bröderna Cloetta och blev först med fabriksmässig tillverkning av Choklad i Sverige. I Sverige har Cloetta ca 550 medarbetare som finns placerade på deras kontor i Malmö, fabriker i Ljungsbro och Helsingborg eller inom deras säljorganisation på fältet. Cloetta har fyra kärnvärden som är focus, teamplay, passion och pride som är vägledande i deras sätt att arbeta och agera både internt och externt.